Naslovnica Sport Ostali sportovi

Sandra Perković iznenadila: Možda se odselim iz Hrvatske ili završim karijeru!

– Ne osuđujem ga, on ovdje radi za četiri tisuće kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje – rekla je Sandra o treneru Elkasoviću koji odlazi u inozemstvo, a i ona bi mogla za njim
24. svibnja 2019. u 11:04 83 komentara 27710 prikaza
Sandra Perković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković uoči početka nove sezone i odlaska u Stockholm na miting Dijamantne lige otkrila je loše vijesti.

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo SVI TO KOMENTIRAJU O ovom Mandžukićevu potezu bruji cijela Italija, pogledajte što je napravio!

Naša diskašica najvjerojatnije ostaje bez trenera Edisa Elkasovića koji je dobio ponudu iz neimenovane zemlje, a i ona bi mogla za njim.

– Ne osuđujem ga, on ovdje radi za četiri tisuće kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje – rekla je Sandra koja za taj novac ne može naći novog trenera.

Sve se ovo događa uoči prvog mitinga sezone pa je Sandra otkrila da čak razmišlja da i ona ode iz Hrvatske.

Kovač SVE JE SNIMLJENO Niko Kovač je zagrlio i poljubio jednu plavušu. Evo tko je ona

– Sljedeće godine Olimpijske su igre u Tokiju, a moj cijeli svijet okrenut je tome događaju. Postoji mogućnost da odem za njim, a to ne bi bilo dobro ni za mene ni za Republiku Hrvatsku – rekla je Sandra koja nije htjela reći koja bi zemlja bila njena nova destinacija.

Sandra je zatim dodala i da postoji mogućnost da završi veliku karijeru u kojoj je postala dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska i peterostruka europska prvakinja.

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • Westerner:

    Hoće vratiti stan?

  • Deleted user:

    A ljubljeni Bandić, za koliko on "radi"?

  • BrankoZuti:

    Želi reći da bi Bandios trebao i njemu gurat pare u crijevo. Ostatak gradskog novca nek se potroši na njegove glasače - manjine po Kozari boku sa 14 članova obitelji 'socijalne slučajeve' o kojima se ne smije pisati