Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALOBROJNA PODRŠKA

Samo stotinjak hrvatskih navijača prati u Cluju naše košarkaše na Eurobasketu

Dario Šarić, Bojan Bogdanović
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
05.09.2017.
u 07:00

Cluj nije grad koji se može podičiti nekom posebnom turističkom ponudom, no jednako tako Hrvatska već dvadeset dvije godine ne zna za veliki rezultat.

Hrvatsku košarkašku reprezentaciju na Eurobasketu u Cluju prati samo stotinjak naših navijača. Naime, Cluj nije grad koji se može podičiti nekom posebnom turističkom ponudom, no jednako tako Hrvatska već dvadeset dvije godine ne zna za veliki rezultat.

A naša razmažena sportska publika priznaje samo velike rezultate. Hoće li Aleksandar Petrović nakon 1995. godine opet donijeti medalju, tek ćemo vidjeti. Igre na početku EP-a ne obećavaju previše.

Komentara 4

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
07:07 05.09.2017.

Dobro navijaju i Srbi i Bosanci za našu repku jer imaju u njoj puno zemljaka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije