Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledonska sjećanja

Safin nakon poraza: Ne osvojiš li ovaj put, naljutit ćeš me, Gorane...

'Ivanisevic v Rafter NO COMMERCIAL USE: Goran Ivanisevic of Croatia in front of the Croatian flag during his match against Australia\'s Pat Rafter during the Mens Final of the 2001 Lawn Tennis Champio
'Tom Hevezi/PA Photos/Pixsell'
03.07.2011.
u 19:44

Goran Ivanišević na današnji je dan 2001. po šesti put u karijeri izborio polufinale wimbledonskog turnira, nakon pobjede u četiri seta (7:6 (2), 7:5, 3:6, 7:6 (3)) nad Rusom Maratom Safinom

Goran je ubacio 30 asova (ukupno 150 u dosadašnjem dijelu turnira) te iskoristio jednu od šest break-lopti u meču.

– Nikad nisam bio sretniji. Sva tri prethodna puta kad sam igrao u finalu, očekivalo sam da napravim dobar rezultat. Ove se godine nitko tome nije nadao, pojavio sam se niotkuda i igram bolje nego prijašnjih godina – govorio je Goran nakon meča.

Opet je skinuo majicu...

– Morao sam, nisam znao kud bih od sreće sa sobom. Jedno sam znao da ne smijem bacati rekete, imam ih još samo tri. A iz Tacchinija će mi poslati nove majice – šalio se Goran.

– Kad Goran odigra ovako kao danas, nitko ga ne može dobiti. Ako ove godine ne osvoji Wimbledon, bit ću ljutit kao i on. Promijenit ću mišljenje o njemu – rekao je Safin.

Goran je čekao polufinalni sudar s najjačim domaćim adutom Timom Henmanom.

– Cijela će Engleska biti uz njega, no i ja ću imati navijače – pričao je Goran.

Komentara 3

PE
peugeot
00:52 05.07.2011.

Gorane Ivanisevicu, kad cete smoci snage, pa da od srca Novaku Djokovicu cestitate N°1 na svjetskoj teniskoj ATP ljestvici i uz to, naravno, i osvojeni Wimbledon, a sve to \"Djoker\" postize u samo 24-toj godini zivota?

PE
peugeot
23:41 06.07.2011.

Vidi vraga, moj bivsi miljenik, Goran Ivanisevic, koji mi je nekad kidao zivce kad mu stane servis (sva mu je igra iskljucivo zavisila od prolaska servisa, kad \"zamuca\", bi gotov!) - suti li, suti... Zar, jos Gorane niste \"Dzokeru\" od srca cestitali N°1 na ATP listi i osvajanje Wimbledona samo u 24-godini? Zasto se stidite, oklijevate, zenirate, ustrucavate, sta cekate? Hocete li da Vam u tome pomognu Novakovi veliki prijatelji Ivan Ljubicic i \"Dr Ivo\" (Ivo Karlovic) i da u tome posreduju ako se bas toliko stidite? Hajde, gospodine Gorane Ivanisevicu, odvazite se vec jednom i cestitajte najboljem teniseru svih vremena s podrucja bivse Jugoslavije!

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
19:27 09.07.2011.

Nakon Gorana više ne pratim tenis...pa i kad je Hrvatska osvojila Davis Cup a Ančić, Karlović i Ljubičić igrali svoj najbolji tenis i osvajali turnire to nije bilo to. I danas repriza finala Wimbledona je zanimljivije gledat nego hrpu današnjih mečeva. Čovjek bi šah učinio zanimljivim. Sad naravno neki će reći od Gorana je bolji ovaj tenisač ili onaj...ili će netko reći da mi je vidjet Federera da je igrao u vrijeme Samprasa, Agasija, Edberga, Beckera...ali to nije bitno... Goran je jedan jedini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije