Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNO EP

Hrvatska u skupini s Norveškom, Bjelorusijom i Islandom

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: Reuters (Ilustracija)
19.06.2015.
u 15:51

Dalje idu prve tri momčadi i potom se igra još jedna skupina sa šest momčadi, a bodovi se prenose. Križamo se sa skupinom u kojoj su Francuzi, Poljaci, Makedonci i Srbi

U Krakowu se održao ždrijeb za Europsko rukometno prvenstvo, koje će se od 17. do 31. siječnja sljedeće godine održati u Poljskoj. Hrvatska je bila među nositeljima pa je izbjegla najmoćnije rukometne nacije i u skupini B je s Islandom, Bjelorusijom i Norveškom.

Dalje idu prve tri momčadi i potom se igra još jedna skupina sa šest momčadi, a bodovi se prenose. Križamo se sa skupinom u kojoj su Francuzi, Poljaci, Makedonci i Srbi tako da je potrebno prenijeti maksimalna četiri boda i olakšati si ulazak u polufinale.

Kuglice su izvlačila četvorica rukometaša. Nositelje danski reprezentativac Mads Mensah Larsen. Momčadi iz drugog bubnja poljski vratar Slawomir Szmal, a one iz trećeg bubnja vratar njemačke reprezentacije Andreas Wolff. I na kraju, reprezentacije iz četvrtog bubnja naš reprezentativac Ivan Čupić, kojem će ovo biti šesti nastup na europskom prvenstvu.

ŽDRIJEB:

GRUPA A: Poljska, Francuska, Makedonija, Srbija.

GRUPA B: Hrvatska, Island, Bjelorusija, Norveška.

GRUPA C: Španjolska, Švedska, Njemačka, Slovenija.

GRUPA D: Danska, Rusija, Crna Gora, Mađarska.

>> Hoće li Čupić usrećiti Vujovića?

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije