Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener zagreba uvjeren

Kljaić: U Švedskoj ćemo biti svjetski prvaci!

Hrvatska Rumunjska (1)
Slavko Midžor/Pixsell
30.10.2010.
u 10:16

- Eto vidite da nismo pogriješili kad smo 2009. uveli u reprezentaciju Gojuna i Kopljara - likovao je i Červar.

Nakon pobjede nad Rumunjskom (34:22) u Karlovcu u kvalifikacijama za EP u Srbiji 2012., Nenad Kljaić, trener rukometaša CO Zagreba, izjavio je:

– Hrvatska će 2011. u Švedskoj postati svjetski prvak.

Molim? Odakle sad to?

– Igrači Zagreba i oni koji igraju u Njemačkoj bit će u još boljoj formi nego sada. Jedini naši pravi suparnici, Francuzi, bit će bez Narcissea, a on nam je stvarao najviše problema – ističe Kljaić.

A Karabatić?

– Pitanje je hoće li se uspjeti oporaviti od ozljede – kaže Kljaić.

Kopljara i Gojuna nedavno ste kaznili zbog nezalaganja u 1. HRL, a njih dvojica briljirali su u reprezentaciji.

– Kaznio sam ih jer su zaista loše igrali, ali ta kazna je na njih djelovala pozitivno. Već u sljedećoj prvenstvenoj utakmici bili su dobri, a u reprezentaciji odlični – istaknuo je Kljaić, inače oduševljen Lackovićem.

– Toliko je brz da ga suparnički igrači ne stignu zaustaviti prekršajem. Bude li takav na SP-u, vratari će imati velikih problema.

Je li Goluža nešto mijenjao u odnosu na Červara?

– Ne previše od onoga kako smo igrali na posljednjem EP-u. Mijenjao je neke stvari u obrani – kaže Kljaić.

Zoran Gobac, koordinator za muški rukomet, slaže se da je Hrvatska jaka.

– Bit ćemo među prve tri reprezentacije na SP-u. U obrani igramo najbolje na svijetu, a neki igrači mogu još znatno napredovati. Primjerice Sulić, Ninčević i Buntić, koji su igrali malo protiv Rumunja. Doduše, Buntić nije ni ulazio u igru zbog problema s prstom. Kada vidim kako dečki igraju i kako kvalitetnu klupu imamo, nema mjesta brigama – kaže Gobac.

Utakmicu je gledao i bivši izbornik Lino Červar.

– Pokazalo se da je naša obrana iz Atene 2004. možda i najbolja na svijetu. Možemo osvojiti svjetski naslov, a sad se vidi da je bio pun pogodak kad smo 2009. uveli u reprezentaciju Gojuna i Kopljara – rekao je Červar.

Komentara 7

EU
EuroAzija
11:57 30.10.2010.

Smiješno, obrana nam je najjača na svijetu, a Francuzi nas uvijek pregaze.

OB
-obrisani-
12:06 30.10.2010.

30.10.2010. u 11:57h EuroAzija je napisao/la: Smiješno, obrana nam je najjača na svijetu, a Francuzi nas uvijek pregaze. ++++++++++++++++++++++++++ Problem je uvijek bio njihov golman Omeyer,koji je nedavno proglašen najvećim golmanom svih vremena,Taj nas je redovno uništavao,pravi vrag na golu.

OB
-obrisani-
12:31 30.10.2010.

Hehe,Francuzi bez Narcissea,a mi bez našeg Narcisa Line !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije