Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA

Repeša objavio konačni popis za SP: Draper otpao iz momčadi

'04.09.2013., Slovenia, Celje - Europsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 2013.Grupa C. Hrvatska - Spanjolska.Dontaye Draper. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
08.07.2014.
u 12:09

Predvodnici reprezentacije bit će Bogdanović, Rudež i Šarić.

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša, objavio je popis putnika na Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj, a od zanimljivosti treba istaknuti da je "ispao" Dontaye Draper.

No neće Hrvatska biti bez svog Amerikanca jer u ekipu stiže playmaker Olympiakosa Oliver Lafayette. Naravno, predvodnici reprezentacije bit će naši novi NBA igrači - Bojan Bogdanović i Damjan Rudež. Uz njih, naravno, i Dario Šarić, dok će Mario Hezonja biti ponajveća nada. Zanimljivo će biti i vidjet hoće li Ante Tomić uspjeti pokazati ono što znamo da može, ali u reprezentaciji još nije pokazao.

Od "starih" u reprezentaciji su Ukić, Markota, Žorić, Andrić, Simon i Stipčević. U skupini smo s Argentinom, Grčkom, Filipinima, Portorikom i Senegalom.

Popis reprezentativaca:

1. Roko Leni Ukić
2. Oliver Lafayette
3. Rok Stipčević
4. Krunoslav Simon
5. Bojan Bogdanović
6. Mario Hezonja
7. Fran Pilepić
8. Luka Babić
9. Damjan Rudež
10. Dario Šarić
11. Mario Delaš
12. Miro Bilan
13. Damir Markota
14. Darko Planinić
15. Ante Tomić
16. Luka Žorić
17. Lukša Andrić

>> Repeša objavio popis igrača, na njemu i Draper te Lafayette

Komentara 8

LI
Lisabon
12:20 08.07.2014.

Interesantno je kako nam npr Lafayette ne smeta kad ga se pozove u reprezentaciju.Covjek nikad nije igrao za nijedan klub u Hrvatskoj.Igrao je u Partizanu (ali to nama nije vazno).I nitko se ne buni.A kad je Sammir bio 3 godine zaredom najbolji igrac u Hrvatskoj (proglasili ga kapetani svih HNL momcadi) svi su bili na "zadnjim nogama" da se nikako ne poziva u reprezentaciju.Mjerila nam ocito nisu svuda ista ili tu nema Mamica pa netreba siriti mrznju?

BM
bmamic
16:32 08.07.2014.

Zato sto Barac u zadnje dvi sezone nije odigro nista, I mislim da je cak nacet ozljedama, a sto se tice Sutona, na cetvorci imamo Sarica I Markotu a na toj poziciji moze odigrat I Rudez a I Zoric.

GA
Gambit
17:21 08.07.2014.

Danas smo izgubili od Turske 70-66 na EP U20. Razumijem da želimo Šarića u Španjolskoj na SP, ali koliko možemo očekivati od Hezonje tamo. Da je samo on igrao danas protiv Turske, bilo bi 10 razlike za nas. Da je igrao i Šarić ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije