Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP u španjolskoj

Repeša objavio popis igrača, na njemu i Draper te Lafayette

jasmin repeša
Igor Kralj/PIXSELL
26.06.2014.
u 15:47

Hrvatska će prvu utakmicu na SP-u igrati 30. kolovoza s Filipinima.

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jamin Repeša objavio je 24 imena na koja će računati u pripremnom ciklusu za Svjetsko prvenstvo koje nas očekuje od 30. kolovoza do 14. rujna u Španjolskoj.

Reprezentativci će se okupiti 20. srpnja i početi s pripremama u Svetom Martinu. Predviđeno je osam pripremnih utakmica od kojih će dvije biti s Kanadom, a jedna s Litvom.

Repešin popis:

Bekovi - Roko Ukić, Dontaye Draper, Oliver Lafayette, Rok Stipčević, Ante Delaš, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Fran Pilepić.

Krila - Ivan Ramljak, Luka Babić, Damjan Rudež, Dario Šarić, Mario Delaš, Damir Markota, Tomislav Zubčić, Marko Ramljak.

Centri - Leon Radošević, Miro Bilan, Darko Planinić, Ante Tomić, Luka Žorić, Lukša Andrić, Stanko Barać.

Od dvojice Amerikanaca (Draper i Lafayette) samo jedan može biti na konačnom popisu.

Hrvatska će prvu utakmicu na SP-u igrati 30. kolovoza s Filipinima.

>>Hrvatski košarkaški savez želi Europsko prvenstvo 2015. godine!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Komentara 3

ST
starwars
16:57 27.06.2014.

Kakva je ovo raspodjela igrača da su Bogdanović, Hezonja sa Draperom i Stipčevićem u istoj skupini a u drugoj su Babić i Šarić!?!?!

FC
fcod
11:36 27.06.2014.

Bek - Mario Hezonja !?!? hahahaha

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:22 27.06.2014.

A di je Rozić, Repeša ga uvijek izbjegava !!!!!! I da mogao bi pozvati Blessingamea a ne nekog Lafayetta za kojeg nikad ni čuo nisam !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije