Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA
Povratak na članak

Repeša objavio konačni popis za SP: Draper otpao iz momčadi

Predvodnici reprezentacije bit će Bogdanović, Rudež i Šarić.

Komentari 8

LI
Lisabon
12:20 08.07.2014.

Interesantno je kako nam npr Lafayette ne smeta kad ga se pozove u reprezentaciju.Covjek nikad nije igrao za nijedan klub u Hrvatskoj.Igrao je u Partizanu (ali to nama nije vazno).I nitko se ne buni.A kad je Sammir bio 3 godine zaredom najbolji igrac u Hrvatskoj (proglasili ga kapetani svih HNL momcadi) svi su bili na "zadnjim nogama" da se nikako ne poziva u reprezentaciju.Mjerila nam ocito nisu svuda ista ili tu nema Mamica pa netreba siriti mrznju?

VL
GA
Gambit
17:21 08.07.2014.

Danas smo izgubili od Turske 70-66 na EP U20. Razumijem da želimo Šarića u Španjolskoj na SP, ali koliko možemo očekivati od Hezonje tamo. Da je samo on igrao danas protiv Turske, bilo bi 10 razlike za nas. Da je igrao i Šarić ...

VL
BM
bmamic
16:32 08.07.2014.

Zato sto Barac u zadnje dvi sezone nije odigro nista, I mislim da je cak nacet ozljedama, a sto se tice Sutona, na cetvorci imamo Sarica I Markotu a na toj poziciji moze odigrat I Rudez a I Zoric.

VL
JO
jolly
15:12 10.07.2014.

Da novinar imalo prati sport, znao bi kako na SP ide 12 igrača, tako da ovaj popis od 17 nikako ne može biti konačan.

VL
HE
henky
13:17 08.07.2014.

A što je sa Stankom Baračom i Sutonom? Zašto laici mogu vidjeti ono što ne vide oni koji su za to stručni i plaćeni. Sada u košarci, a prije par dana u nogometu! zašto je to tako, da ono što je očigledno npr. da Rakitić i Modrić trebaju biti naprijed, ne vide stručnjaci a običan puk vidi? Repeša, zašto ne uzimaš naše najpotentnije centre i one koji se srcem i talentom mogu najbolje nositi s zahtjevnim protivnicima?

VL
GA
Gambit
20:02 08.07.2014.

Lafayette-u nije mjesto u našoj reprezentaciji. Neću ni ove godine navijati za amerikance u našoj vrsti.

VL
BB
brodar.brodanovic
01:00 09.07.2014.

može se od hezonje očekivati mnogo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.