Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska, 35. kolo

Remi Arsenala i Chelseaja najbolje \"unovčio\" Newcastle

arsenal chelsea
Reuters/Pixsell
21.04.2012.
u 18:05

Svrake su pobjedom nad Stokeom kod kuće (3:0) došli do četvrtog mjesta na ljestvici koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

U slaboj predstavi na Emiratesu, Arsenal i Chelsea odigrali su u derbiju 35. kola engleske Premijerne lige bez golova. Bio je to beskrvni remi, Chelsea je mislima već u Barceloni, o čemu govori i podatak da su u sastavu protiv Arsenala bila samo trojica igrača koji su u srijedu odradili prvi polufinalni okršaj Lige prvaka (Čech, Terry i Cahill)! Arsenal je bio nešto manje loš, imao je i bolje prilike – Kosciezny je u 42. minuti udarcem glavom poslao loptu u gredu, a dvije minute kasnije, Van Persie je iz čiste prilike loptom pogodio odlično postavljenog Čecha...

Remi topnika i Chelseaja najbolje je \"unovčio\" Newcastle. Svrake su kod kuće pogocima Cabayea (14. i 57.) i Cissea (18.) pobijedili Stoke 3:0 te došli do četvrtog mjesta na tablici, koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka! S ta tri boda, Newcastle je ujedno Chelseaju, tri kola prije kraja (oba kluba, pak, imaju četiri utakmice za odigrati), pobjegao ne velikih četiri boda razlike. Tottenham ima tri boda, ali i dvije utakmice manje od Newcastlea.

Ivan Klasnić igrao je zadnjih 10-ak minuta (ušao u 80.) u domaćem remiju Boltona sa Swanseom.

Ostali rezultati: Aston Villa - Sunderland 0:0, Blackburn - Norwich 2:0, Fulham - Wigan 2:1.

Poredak: Man. United 82 (-1), Man. City 77 (-1), Arsenal 65, Newcastle 62 (-1), Tottenham 59 (-2), Chelsea 58 (-1)...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije