Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić:

'Protiv Rijeke igrat će najjači sastav, a iznenađenja neće biti'

Zoran Mamić i Duje Čop
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
03.04.2015.
u 14:18

– Imamo 14 bodova prednosti i koncentrirani smo samo na taj susret u prvenstvu, ali naravno da nas u Kupu čekaju dvije nove utakmice – kaže trener Dinama.

Dinamo u subotu gostuje kod drugoplasirane Rijeke, a dan uoči derbija trener Modrih Zoran Mamić najavio je susret.

– Nakon stanke čeka nas prva utakmica i odmah derbi protiv najvećeg konkurenta. Očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu u sjajnoj atmosferi i kvalitetan rezultat – rekao je trener na početku pa nastavio o stanju u momčadi:

– Stanje se poboljšava i to me veseli jer se kadar igrača svaki dan širi. Ipak, za derbi na Kantridi ne možemo računati na Pivarića, Musu i Antolića kao ni na Gonçala koji ima kartone.

Što se tiče sastava modrih, trener je rekao:

– Složio sam ga, ali neću reći – uz smiješak poručuje trener pa nastavlja:

– Iznenađenja? Ne bih rekao da su moguća jer se predobro poznajemo i nema tu tajni nakon toliko puno međusobnih utakmica.

U posljednjih nekoliko susreta Modri su upisivali pobjede na Kantridi i Maksimiru:

– Respektiramo ih maksimalno, na Kantridi ih nosi pozitiva i publika i jasno je da mogu biti opasni. Naravno, mi želimo spriječiti da budu dobri kao inače – priča trener pa nastavlja o promjenama u sastavu Rijeke:

– Izgubili su velik broj igrača, ali i mi smo pa tu nema neke velike razlike. Što se tiče novih stranaca koji su došli, mogu reći da je riječ o igračima koji trebaju proći proces adaptacije da bi bili još bolji, ali već su pokazali da imaju kvalitetu i zaslužuju biti u Rijeci.

Rijeka na proljeće nema toliko dobre rezultate kao u prvom dijelu sezone:

– Rezultati možda nisu bili kakvi su se očekivali, ali igra je bolja i susreti su mogli otići na njihovu stranu; recimo u Osijeku ili protiv Lokomotive. To je nogomet i možemo reći da nisu imali "božicu Fortunu" na svojoj strani – rekao je Mamić pa ovako komentirao prvu od tri utakmice protiv Rijeke u dvadesetak dana:

– Ne bih ih gledao "u paketu". Imamo 14 bodova prednosti i koncentrirani smo samo na taj susret u prvenstvu, ali naravno da nas u Kupu čekaju dvije nove utakmice.

Za kraj je trener rekao kako ne planira odmarati igrače za utakmicu Kupa:

– Imali smo dva tjedna stanku i ne vidim razloga da nekoga odmaramo ili nešto. Sutra ćemo igrati s najjačim mogućim sastavom.

>>Mamić: Bezuvjetno pozivam sve navijače Dinama da pomognu klubu i vrate se na tribine

Komentara 1

Avatar Titanov sin
Titanov sin
19:00 03.04.2015.

Odmarati igrače zbog dva tjedna bez nogometa ???? Novinarčić ima sigurno stolac pokraj kreveta , kad se u jutro digne sjedne da se malo odmori :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije