Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"OSTARIO"

Prepoznajete li ga? Ovo je komentator HRT-a nakon infarktne utakmice Hrvatske i Belgije

Instagram
01.12.2022.
u 20:52

U ponedjeljak će vatreni ponovno biti u akciji protiv pobjednika skupine E, a prema do sada prikazanom to će najvjerojatnije biti reprezentacija Španjolske.

Hrvatska je remizirala s Belgijom (0:0) u infarktnoj utakmici trećeg kola Svjetskog prvenstva u Kataru. U prvih 60 minuta Hrvatska je ostavila bolji dojam i bila bliže pogotku, ali u posljednjih pola sata utakmice Belgijci su opasno prijetili, ponajviše preko Romelua Lukakua koji je u igru ušao u drugom poluvremenu.

Sreća i dobre reakcije zadnjeg obrambenog reda, u kojem je ponovno sjajan bio Joško Gvardiol, ostavili su Hrvatsku "na životu" i među 16 najboljih reprezentacija koje će ostati u borbi za naslov svjetskog prvaka.

Stresno je sve proživljavao i komentator hrvatske reprezentacije na ovom Mundijalu, HRT-ov  Marko Šapit koji se na svom Instagramu nakon utakmice našalio:

- Evo šta ti može napravit jedna utakmica...Nema veze...ko što neko reče...ne može @josko_gvardiol sve sam! Ajmo naši!!! - napisao je objavivši fotografiju na kojoj se pomoću aplikacije "postario" za barem 30 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Sapit (@marko.sapit)

Hrvatska se uspjela obraniti, ne primiti pogodak, a to je značilo da je po drugi put zaredom izbrila plasman u osminu finala, dok je za trećeplasiranu reprezentaciju sa SP-a 2018. u Rusiji turnir završen.

U ponedjeljak će "Vatreni" ponovno biti u akciji protiv pobjednika skupine E, a prema do sada prikazanom to će najvjerojatnije biti reprezentacija Španjolske.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Darlboro2
Darlboro2
23:51 01.12.2022.

A zašto bi ostario? pa pred kraj je komentirao da Dalić ne mijenja, pa je dodao; a zašto i bi kad igramo odlično!! I sve to u trenucima kada je visio gol u našoj mreži..

PI
pičkoustiiii
23:37 01.12.2022.

ha ha sas izgleda ozbiljnije,zrelije ...

ZO
zoran234
22:19 01.12.2022.

Bio je mlađi prije utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije