Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogata karijera

Nakon 25 godina nagrađivani reporter HRT-a Dragan Nikolić odlazi s ove televizije

Foto: HRT
1/4
01.12.2022.
u 15:23

Za oproštajni intervju nakon 25 godina reporterskog i uredničkog rada na HTV-u i nedavnog ekskluzivnog ulaska u oslobođeni Herson nema boljeg izbora od Yammat FM - a - napisao je Nikolić na svom Twitteru.

Dugogodišnji nagrađivani vanjskopolitički novinar HRT-a Dragan Nikolić nakon gostovanja u eteru Yammat FM-a na Twitteru je objavio kako je ovo njegov oproštajni intervju nakon 25 godina provedenih na Prisavlju.

- Za oproštajni intervju nakon 25 godina reporterskog i uredničkog rada na HTV-u i nedavnog ekskluzivnog ulaska u oslobođeni Herson nema boljeg izbora od Yammat FM - a - napisao je Nikolić na svom Twitteru. Ovu informaciju nam je potvrdio i u telefonskom razgovoru i samo kratko rekao da s 31. prosincem odlazi s Hrvatske radiotelevizije. Razloge njegovog odlaska niti gdje nastavlja karijeru nismo doznali. Iza njega je 25 uspješnih radnih godina na HRT-u tijekom kojih je pratio rat u Siriji i Afganistanu te je intervjuirao brojne šefove država i vlada, ministre vanjskih poslova iz različitih zemalja. Gledatelji će pamtiti i njegove izvještaje iz ratom zahvaćene Ukrajine, a prije dva tjedna je s HRT-ovom ekipom ušao u oslobođeni Herson. 

- Prije samo šest dana u gradu iz kojega je u prvoj fazi rata izbjegla gotovo polovica stanovništva, a danas živi malo manje od 70.000 ljudi, vijorila se druga neprijateljska ruska zastava. Kada stanovnike Hersona upitate kako je izgledao život pod ruskom okupacijskom čizmom reći će - kao u koncentracijskom logoru. Oni koji to nisu mogli izdržati i koji su imali kamo, samo za prelazak prve linije bojišta i odlazak u 70 kilometara udaljeni Mikolajiv plaćali su i do 1500 dolara. - izvijestio je prije 15-ak dana Nikolić u jednom od svojih zadnjih javljanja za HRT. 


.
Ključne riječi

Komentara 2

BL
blekpanther
15:12 04.12.2022.

Nagrađivani novinar? HND mu dodijelilo nagradu, sve govori!

HO
Horacio
23:07 01.12.2022.

Odlicne reportaze, javljanja i priloge radi Nikolic. Nadam se da nece otici iz TV posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije