Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE ISPRAVNO'

Predsjednik Bayerna oštro dao Lewi na znanje: Na njegovom mjestu ne bih to radio

FC Bayern Munich - Alba Berlin
Matthias Balk/DPA
05.06.2022.
u 15:34

"Uvijek smo govorili da Robert Lewandowski ima ugovor s nama do 2023. godine. A ugovor je ugovor! Kamo bismo stigli kad bi igrači svojom voljom mogli raskidati ugovore? To nije ispravno, ne možemo tako. Iznenadilo me da je izašao u javnost s tim. Ne bih to radio da sam na njegovu mjestu", rekao je Hainer.

Nakon što je Robert Lewandowski na tiskovnoj konferenciji javno obznanio da je njegova priča s Bayern Munchenom gotova, javnosti se obratio predsjednik kluba Herbert Hainer.

Hainer je oštro prozvao javne istupe Lewandowskog koji je rekao da sto posto odlazi iz Bayerna. Međutim, Heiner je objavio da ugovor traje do idućeg ljeta i da ga Bayern neće samo tako lako raskinuti.

08.05.2022, Allianz Arena, Muenchen, GER, DFB, FC Bayern Muenchen vs. VfB Stuttgart , im Bild Herbert Hainer (Praesident FCB) mit Julian Nagelsmann (Cheftrainer FCB) Foto © nordphoto GmbH / Straubmeier DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video, Photo: nordphoto GmbH / Straubmeier/NORDPHOTO
Foto: nordphoto GmbH / Straubmeier/NOR

"Uvijek smo govorili da Robert Lewandowski ima ugovor s nama do 2023. godine. A ugovor je ugovor! Kamo bismo stigli kad bi igrači svojom voljom mogli raskidati ugovore? To nije ispravno, ne možemo tako. Iznenadilo me da je izašao u javnost s tim. Ne bih to radio da sam na njegovu mjestu", rekao je Hainer.

"U odličnoj smo financijskoj situaciji. Želimo imati u klubu najbolje igrače na svijetu, a Robert je jedan od njih. Čvrsto sam uvjeren da će on igrati za nas sljedeće godine. Ne, ne bojim se da neće davati sve od sebe na terenu, on je profesionalac", zaključio je predsjednik Bayerna.

- Odlazak u drugi klub najbolje je rješenje za obje strane -na treningu reprezentacije je Lewandowski nakon kraja sezone okupljenim predstavnicima medija poručio da se u budućnosti ne vidi u dresu prvaka Njemačke.

Robert Lewandowski et sa femme Anna Lewandowska - Montée des marches du film « Elvis » lors du 75ème Festival International du Film de Cannes. Le 25 mai 2022 © Cyril Moreau / Bestimage Red carpet of the movie « Elvis » during the 75th Cannes International Film Festival. On may 25th 2022 Photo: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE/BESTIMAGE
Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE

- Jedno je jasno, moja priča s Bayernom je gotova. Nakon svega što se dogodilo posljednjih mjeseci, ne zamišljam daljnju suradnju. Vjerujem da je transfer najbolje rješenje - dodao je izvanredni Poljak koji je u redove bavarskog kluba.prešao prije osam godina iz Borussije Dortmund.

.

Komentara 1

DU
Deleted user
00:13 06.06.2022.

PSG, u Parizu je tako da ocito PSG najvise nudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije