Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

PPD Zagreb rutinski do bodova protiv Vojvodine

Domagoj Pavlović - Stipe Mandalinić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
12.09.2017.
u 23:41

PPD Zagreb su do druge pobjede predvodili Domagoj Pavlović i Hrvoje Horvat sa po četiri gola

U susretu trećeg kola SEHA Gazprom lige rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb su u Novom Sadu pobijedili Vojvodinu 29-21 (13-7).

PPD Zagreb je rutinski stigao do pobjede protiv aktualnih prvaka Srbije, ali i ovogodišnjih povratnika u natjecanje.

Hrvatski prvak je poveo 7-1 i već tada je bilo jasno kako će to biti 'jednosmjerna ulica'. Momčad Kasima Kamenice na poluvremenu je imala šest golova viška (13-7), a nastavku je ta prednost narasla i na najvećih +9 (26-17). Na koncu je hrvatski prvak slavio s osam pogodaka razlike.

PPD Zagreb su do druge pobjede predvodili Domagoj Pavlović i Hrvoje Horvat sa po četiri gola, dok su po tri gola zabili Igor Vori, Leon Šušnja, Stipe Mandalinić, Matej Hrstić i Mario Vuglač. Vratari Arian Jović i Matevž sakupili su ukupno 12 obrana.

Kod Vojvodine, kojoj je ovo bio treći poraz, najefikasniji su bili Milan Jovanović i Radovan Ostojić sa po četiri gola.

Na ljestvici vodi Vardar s tri pobjede i maksimalnih devet bodova, dok PPD Zagreb, Tatran Prešov, Metalurg, Celje Pivovarna Laško imaju po šest bodova. Na začelju je Vojvodina s tri poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije