Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

PPD Zagreb osvojio bod kod Kristianstada, Horvat promašio za pobjedu

11.10.2016., dvorana Sutinska vrela, Zagreb - 6. kolo regionalne rukometne SEHA lige, RK PPD Zagreb - RK Metalurg Skoplje. Zlatko Horvat, Milos Dragas. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
16.09.2017.
u 18:43

U susretu 2. kola hrvatski prvak 23. rujna u zagrebačkoj Areni dočekuje mađarski Pick Szeged.

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb otvorili su natjecanje u A skupini Lige prvaka odigravši 28-28 (16-14) na gostovanju kod IFK Kristianstada.

Hrvatski prvak je imao priliku i za pobjedu, no u posljednjim trenucima susreta Zlatko Horvat je promašio šut s linije od šest metara.

PPD Zagreb je odigrao odlično u prvom dijelu, no nažalost u nastavku je pao što su domaćini iskoristili i minutu prije kraja imali su napad za pobjedu. No, Šveđani su načinili pogrešku u napadu, pa je Zagrebu ostalo 15 sekundi za zadnji napad. Vori je sjajno uposlio Horvata na crti koji je promašio gol.

Momčad Kasima Kamenice je otvorila utakmicu vodstvom 3-0. Domaćin je izjednačio, no PPD Zagreb je sredinom prvog dijela stigao i do četiri gola prednosti (14-10). Šveđani su do konca poluvremena uspjeli smanjiti na dva gola zaostatka (16-14).

U nastavku susreta zagrebački sastav je počeo daleko više griješiti i Kristianstad je okrenuo rezultat stigavši do vodstva. Srećom, domaćin to nije uspio iskoristiti do kraja i Zagreb je osvojio bod.

Kod Zagreba najefikasniji su bili Stipe Mandalinić s osam, te Dobrivoje Marković i Žarko Marković sa po pet golova, dok su kod domaćina najefikasniji bili Albin Lagergren sa sedam i Helge Freiman sa šest golova.

U preostalim susretima prvog kola iz A skupine sastaju se Wisla Plock - Vardar, Rhein-Neckar Lowen - Barcelona, te Nantes - Pick Szeged.

U susretu 2. kola hrvatski prvak 23. rujna u zagrebačkoj Areni dočekuje mađarski Pick Szeged.

Komentara 3

TO
toljaga22
18:50 16.09.2017.

opet?

DH
dalibor.hren
23:38 16.09.2017.

Bilo bi bolje ne snimati time out, jer takve bedastoće se mogu rijetko čuti! Kamenica: "Idemo odigrati ono što oni ne znaju!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije