Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠNICA SEHA LIGE

PPD protiv Meškova igra za broncu, ali i izlazak iz krize

PPD Zagreb
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
09.04.2017.
u 08:10

– Neka se ponovi lanjska utakmica za treće mjesto kada smo ih pobijedili pogotkom razlike. Dobro se međusobno poznajemo, a nama pobjeda jako treba da izađemo iz krize – kaže Stipe Mandalinić

Rukometaši PPD Zagreba igrat će danas (17.30 sati) protiv Meškova peti put za broncu na završnim turnirima SEHA Gazprom lige. Na dosadašnjih pet završnica jednom su bili prvi, u Skoplju 2013. kada je trener bio Boris Dvoršek, i četiri puta treći. No, ovog puta mogli bi prvi put ostati bez medalje jer igraju protiv domaćina.

– Neka se ponovi lanjska utakmica za treće mjesto kada smo ih pobijedili pogotkom razlike. Dobro se međusobno poznajemo, a nama pobjeda jako treba da izađemo iz krize – kaže Stipe Mandalinić, igrač PPD-a.. 

>> Vardar razbio PPD Zagreb i ušao u finale, Hrvati našem prvaku zabili 15 golova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije