Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Originalno

Pozzecco najavio derbi: Francuska, odojak i sarma sad su samo sjećanje

Pozzecco
Foto: Cedevita screenshot
1/5
06.01.2016.
u 11:44

Idemo na put u Tursku bez Gordića i Žganeca, obznanio je Mršić.

Cedevitu sutra u Euroligi očekuje susret s turskom Darussafakom (20 sati), a na klupskoj Facebook stranici pojavio se originalni video kojim se najavljuje derbi ABA lige protiv Budućnosti. Taj dvoboj pak zagrebačku momčad očekuje u nedjelju u 17 sati.

U spomenutom videu glavni lik je Gianmarco Pozzecco, pomoćnik glavnog Cedevitinog trenera Veljka Mršića.

- Francuska salata, odojak, sarma, kolači ugodno su sjećanje. A nakon derbija u Beogradu stiže nam novi derbi s Budućnosti. Tamo smo izgubili sa 10 koševa razlike. Nema zezancije, samo jako... Jasno! - poručio je Pozzecco dok je u pozadini svirala melodija iz Kuma, kultnog filma o mafijaškoj obitelji Corleone te tako pozvao navijače na utakmicu.

 
Kad Pozz kaže: Jasno?

Kada Pozz viče onda možeš samo reći - JASNO!Sarma, odojak i francuska su ugodno sjećanje.Derbi je budućnost!

Posted by KK Cedevita on 4. siječnja 2016

 

No, prije Budućnosti košarkaši Cedevite gostuju u Turskoj.

- Čeka nas prvo gostovanje u Top 16. Igramo protiv Darussafake, odlične momčadi koja je na početku sezone promijenila dosta igrača. Mislim da im je došlo 10 novih igrača. Prošlu godinu trebalo im je dosta vremena da se uigraju, ali u zadnje vrijeme igraju bolje. Idemo na put bez Gordića i Žganeca. Vidjet ćemo kako reagirati. Dat ćemo sve od sebe i pokušati odigrati najbolje što možemo - izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić, koji je bez ranije spomenutog dvojca ostao zbog viroze.

Zbog toga će i rotacija igrača biti nešto drugačija.

- Zbog izostanka Gordića i Žganeca, malo ćemo morati promijeniti karte u odnosu na ono što smo planirali. Vidjet ćemo hoće li se u međuvremenu zaraziti još tko od ostalih igrača, no nadamo se da neće - rekao je Mršić.

>>Znali smo da nisu bolji od nas i vjerovali u sebe čak i kod minus 11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije