Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI ŽDRIJEB IKAD

Poznati parovi četvrfinala košarke! Pogledajte na koga idu susjedi Slovenci

Basketball - Men - Group C - Spain v Slovenia
Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
01.08.2021.
u 14:40

Četvrtfinalne utakmice turnira košarkaša su na rasporedu u utorak, 3. kolovoza, a pobjednici će se dva dana poslije boriti za mjesto u finalu.

Američki košarkaši će u u četvrtfinalu igrati protiv Španjolske, a Slovenija će u prvom olimpijskom nastupu put prema borbi za odličja tražiti protiv Njemačke, odlučeno je ždrijebom kojim su prvi put u povijesti određeni parovi nokaut faze košarkaškog turnira. 

U preostala dva četvrtfinala sastat će se Francuska - Italija i Australija - Argentina.

Četvrtfinalne utakmice turnira košarkaša su na rasporedu u utorak, 3. kolovoza, a pobjednici će se dva dana poslije boriti za mjesto u finalu.

U polufinalu pobjednik dvoboja Francuska - Italija ide na boljeg iz para Slovenija - Njemačka, a s druge strane ždrijeba su SAD - Španjolska i Australija - Argentina.

Poraženi polufinalisti će se u subotu, 7. kolovoza, u 4.30 sati po srednjoeuropskom vremenu, boriti za brončano odličje, a utakmica za naslov olimpijskog pobjednika je istoga dana u 13 sati. 

>> Pogledajte: Tonči Stipanović osvojio je povijesno srebro za Hrvatsku!

Komentara 2

MA
Mama
15:34 01.08.2021.

bravo Slovenci, do zlata

DU
Deleted user
15:04 01.08.2021.

Naprid Nemci gazi Slovenci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije