Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOUSTON

Poraz Karlovića i Nestora u paru, Šančić u polufinalu

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
13.04.2018.
u 09:31

U pojedinačnom ždrijebu, nakon ispadanja 2. nositelja Sama Querreyja, turnir je ostao i bez 7. nositelja Ryana Harrisona.

Hrvatski 39-godišnji tenisač Ivo Karlović i njegov šest godina stariji partner Kanađanin Daniel Nestor zaustavljeni su u četvrtfinalu ATP turnira u američkom Houstonu u konkurenciji parova, nakon što su ih sa 7:6 (5),6:3 svladali 33-godišnji Nijemac Dustin Brown i 20-godišnji Amerikanac Frances Tiafoe.   

Unatoč Karlovićevom porazu u paru, hrvatski tenis neće biti bez predstavnika u polufinalu ovog turnira. Naime, Samoborac Antonio Šančić i njegov 33-godišnji njemački partner Andre Begemann u četvrtfinalu su sa 7:6 (4), 6:2 nadigrali Meksikanca Santiaga Gonzaleza i Amerikanca Donalda Younga. Za mjesto u finalu borit će se protiv Browna i Tiafoea.

Ivo Karlović
1/16

Ivo Karlović će u petak (oko 21 sat po hrvatskom vremenu) pokušati izboriti mjesto u polufinalu pojedinačne konkurencije, u kojoj ga čeka obračun sa četvrtim nositeljem, Australcem Nickom Kyrgiosom koji ga je u dosadašnja četiri dvoboja sva četiri puta pobijedio. Ovo će im biti prvi obračun na zemlji, nakon što su sve prijašnje mečeve odigrali su na tvrdoj podlozi.

U pojedinačnom ždrijebu, nakon ispadanja 2. nositelja Sama Querreyja, turnir je ostao i bez 7. nositelja Ryana Harrisona. Od američkog Davis Cup reprezentativca je sa 3:6, 6:0, 6:3 bolji bio njegov sunarodnjak Taylor Fritz.

Prvi nositelj John Isner lakoćom je sa 6:4, 6:2 nadigrao Švicarca Henrija Laaksonena.

ATP Houston - 2. kolo:
John Isner (SAD/1) - Henri Laaksonen (Švi) 6:4, 6:2
Steve Johnson (SAD/6) - Frances Tiafoe (SAD) 6:3, 6:4
Jack Sock (SAD/3) - Horacio Zeballos (Arg) 6:4, 6:4
Taylor Fritz (SAD) - Ryan Harrison (SAD/7) 3:6, 6:0, 6:3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije