Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE U ŠOLDIMA SVE

Pojavio se video iz hrvatske svlačionice, pogledajte kako se proslavilo treće mjesto

Slavlje
Foto: Printscreen
1/8
17.12.2022.
u 20:33

Vatreni su zagrljeni sa stožerom, pomoćnicima i ljudima iz HNS-a zapjevali "nije u šoldima sve". Video iz svlačionice snimio je Dalićev pomoćnik Vedran Ćorluka.

Hrvatska nogometna reprezentacija ispisala je novu velebnu stranicu uspjeha. Vatreni su u utakmici za treće mjesto svladali Maroko (2:1) i tako osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. To nam je nevjerojatna treća medalja od 1998. godine i sada u vitrini imamo dvije bronce i srebro. Slavlje hrvatskih nogometaša započelo je nakon posljednjeg sučeva zvižduka, nastavilo se medaljom oko vrata, a pjesme je bilo i u svlačionici.

Vatreni su zagrljeni sa stožerom, pomoćnicima i ljudima iz HNS-a zapjevali "nije u šoldima sve". Video iz svlačionice snimio je Dalićev pomoćnik Vedran Ćorluka.

Pjesma će se sigurno nastaviti i večeras, a sve će kulminirati sutra na dočeku u Zagrebu. Vatreni u Hrvatsku slijeću u 17.10 nakon čega će ih navijači pozdraviti na Trgu bana Jelačića.

>> Pogledajte i dodjelu medalja

Slavlje
1/12

Komentara 17

Avatar Asterix
Asterix
21:10 17.12.2022.

Bravo momci, napunili ste nam srca!!! Bravo, bravo, bravo...

MI
Mislav28
21:29 17.12.2022.

Nije u šoldima sve kad su puni džepovi šolda.

BU
Bukva2
21:36 17.12.2022.

Moja Domovina. ❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije