Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, Šiši!

Pogledajte majstoriju: Šarićevom čudesnom potezu divi se i Fiba!

Dario Šarić
Twitter screenshot
06.09.2017.
u 11:03

Šarić je u 23. minuti bez gledanja od parketa proigrao Bojana Bogdanovića koji je bio pod košem te poentirao.

Dario Šarić sjajnim je nastupom predvodio Hrvatsku u dvoboju s favoriziranom Španjolskom u 4. kolu Eurobasketa. Igrač Philadelphije za 37 minuta na parketu ubacio je 18 koševa te pridodao 13 skokova, 2 blokade i 5 dodavanja.

A upravo je jedno od dodavanja posebno oduševilo Fibu te ga je uvrstila među pet najboljih poteza jučeranjeg dana. Točnije na drugo mjesto.

Šarić je u 23. minuti bez gledanja od parketa proigrao Bojana Bogdanovića koji je bio pod košem te poentirao.

Odlična je bila i blokada nad velikim Pau Gasolom u sedmoj minuti, no ona nije uvrštena na spomenuti popis. U svakom slučaju bio je to jedan od najboljih Šišijevih nastupa u hrvatskom dresu. 

Komentara 1

JE
jery85
19:49 07.09.2017.

https://youtu.be/I3xA0Y4hBm4

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije