Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav potez

Ovako to radi majstor: Šarić brutalno blokirao Gasola!

Dario Šarić
Twitter screenshot
05.09.2017.
u 18:22

Šarić je protiv Španjolaca ostvario dvostruki dvoznamenkasti učinak.

Dario Šarić odigrao je sjajnu utakmicu protiv Španjolske u četvrtom kolu Eurobasketa. Ostvario je dvostruki dvoznamenkasti učinak (18 koševa i 13 skokova) te uz Krunu Simona bio najbolji asistent naše momčadi (5 dodavanja).

Među brojnim sjajnim Šarićevim potezima posebno se ističe odlična blokada na velikom Pau Gasolu u sedmoj minuti utakmice pri našem vodstvu 15:9.

Dario je tako podsjetio na nevjerojatnu blokadu nad istim igračem kojom je Hrvatska stigla do senzacionalne pobjede nad Španjolskom na Olimpijskim igrama u Riju (72:70).

A dvije minute nakon Šarićeve blokade, starijeg brata 'osvetio' je Marc Gasol blokiravši našeg igrača u prodoru.  

Komentara 4

LU
lukathereem
18:32 05.09.2017.

opet

Avatar Diavolo
Diavolo
10:11 06.09.2017.

Saric je klasa

TA
tarzan
20:01 05.09.2017.

Kakvi su to senzacionalni naslovi poput "brutalno blokirao". Ostavite se takvih naslova konačno jer je to znak za žuti tisak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije