Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Pobjede Washingtona i Bostona

Boston
Reuters/PIXSELL
17.12.2015.
u 12:49

U utakmici između Bostona i Pittsburgha Jimmy Hayes je zabio svoj prvi gol u 16 utakmica, a Tuukka Rask je imao 34 obrane za Bruinse.

Sinoć su u NHL-u odigrane dvije utakmice, a Washington Capitalsi su sa 2-1 slavili protiv Ottawa Senatorsa, dok su Boston Bruinsi sa 3-0 bili bolji od Pittsburgh Penguinsa. 

Vratar Barden Holtby je imao 26 obrana u pobjedi Capitalsa (22-6-2) koji su prvi u Istočnoj konferenciji sa 46 bodova. Golove za Washington zabili su Michael Latta i John Carlson. Kod Senatorsa jedini pogodak postigao je Bobby Ryan, dok je Andrew Hammond imao 23 obrane.

U utakmici između Bostona i Pittsburgha Jimmy Hayes je zabio svoj prvi gol u 16 utakmica, a Tuukka Rask je imao 34 obrane za Bruinse. Druga dva gola za Bruinse zabili su Max Talbot, i Ryan Spooner. Penguinsima je ovo peti poraz u zadnjih šest utakmica.

>>Rangersi prekinuli pobjednički niz Oilersa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije