Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Pobjeda Washingtona u produžetku

Washington Capitals
Foto: Reuters/PIXSELL
07.11.2017.
u 11:13

Toronto Maple Leafs su sinoć nakon raspucavanja sa 4-3 pobijedili Las Vegas Golden Knightse

Washington Capitals su sa 3-2 slavili u produžetku protiv Arizona Coyotesa, a pobjednički gol zabio je  John Carlson 46 sekunde prije kraja.

Devante Smith-Pelly i Alex Ovechkin su također bili strijelci za Capitalse (8-6-1) koji su u prvoj trećini gubili 2-0. Braden Holtby je obranio 24 udarca za treću uzastopnu pobjedu Capitalsa. 

Golove za  Coyotes (2-12-2) su zabili Clayton Keller i Christian Fischer.


 
Toronto Maple Leafs su sinoć nakon raspucavanja sa 4-3 pobijedili Las Vegas Golden Knightse 

Mitchell Marner je zabio u raspucavanju za pobjedu Maple Leafsa (9-7-0), a Nazem Kadri je bio dvostruki strijelac u prvoj trećini, dok je James van Riemsdyk zabio jedan gol. Andersen je obranio 25 udaraca prema vratima Toronta.

James Neal, Reilly Smith i Deryk Engelland su zabili po gol za  Golden Knights (9-4-1), a Maxime Lagace je upisao 22 obrane. 

Detroit Red Wings su u gostima sa 3-2 svladali Vancouver Canuckse, a gol za pobjedu zabio je Tomas Tatar koji je tako stigao do svog 200. boda u NHL-u.

Tatar je zabio nešto više od minutu prije kraja. Martin Frk i Darren Helm su također postigli pogotke za Red Wingse (8-7-1), a Jimmy Howard je obranio 26 udaraca. 

Golove za Canuckse zabili su Daniel Sedin i Michael Del Zotto u zadnjoj trećini. 

Boston Bruins (6-4-3) su sa 5-3 bili bolji od Minnesota Wilda.

Sean Kuraly, Jake DeBrusk, Frank Vatrano, Torey Krug i Tim Schaller su postigli pogotke za Bruinse,  a Nino Niederreiter, Eric Staal i Granlund su bili strijelci za Wild (5-6-2).

New York Rangersi su zabili tri od četiri gola u zadnjoj trećini iz situacije s igračem više za svoju četvrtu pobjedu zaredom od 5-3 nad Columbus Blue Jacketsima.

Kevin Shattenkirk, Chris Kreider i Pavel Buchnevich su zabili gol iz situacije s igračem više u zadnjoj trećini. Michael Grabner je bio dvostruki strijelac, a Henrik Lundqvist je obranio 22 udarca za New York (7-7-2).

Artemi Panarin, Josh Anderson i Oliver Bjorkstrand su zatresli mrežu Rangersa, a Sergei Bobrovsky je obranio 21 udarac za Columbus (9-5-1).

Winnipeg Jets su zabili tri gola u prvoj trećini i produljili pobjednički niz na osam utakmica svladavši sinoć sa 4-1 Dallas Starse. 

Mark Scheifele je zabio
dva gola, a Patrik Laine i Kyle Connor po jedan za Jetse. Jedini strijelac za Dallas bio je Jamie Benn. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije