Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA Gazprom liga

”Plinarima” za Celje dovoljan samo jedan trening?

19.09.2017.
u 08:33

Nakon povratka iz Kristianstada zagrebaše čeka teški protivnik Pivovarna Laško Celje kada u SEHA ligi debitira Marković.

Rukometaši PPD Zagreba još se nisu dobro ni odmorili od puta iz švedskog Kristianstada, a već ih večeras (dvorana Sutinska vrela, 19 sati) čeka derbi SEHA Gazprom lige. U goste dolazi Pivovarna Laško Celje. Nakon tri utakmice u SEHA Gazprom ligi obje momčadi imaju po dvije pobjede i jedan poraz. Zagrebaši su izgubili u Prešovu, a Celjani kod kuće od Meškova. I jedni i drugi su ovaj vikend imali utakmice Lige prvaka. Tu su “plinari” bili uspješniji jer su osvojili bod u Švedskoj, dok je slovenski prvak izgubio doma od Veszprema.

– Imat ću samo jedan trening za pripremu utakmice i to nije dobro. Sigurno je da su odlaskom Janca i Zarabeca Celjani nešto slabiji nego lani, ali su opet dobro posložili momčad. U svakom slučaju očekuje nas teška utakmica jer su se moji igrači istrošili u Kristianstadu. Nažalost, ostali smo bez još jednog važnog igrača vanjske linije. Pavlović će zbog ozljede prsta imati stanku od gotovo dva mjeseca – istaknuo je Kasim Kamenica, trener PPD Zagreba.

Sreća da se uskoro vraća Damir Bičanić koji je također imao ozlijeđen prst, a dok se njih dvojica ne vrate, morat će teret u vanjskoj liniji malo više podnijeti, uz Mandalinića, Mrakovčić i Lučin. Inače, večeras će u SEHA Gazprom ligi debitirati Žarko Marković, pojačanje iz Crne Gore. Žare je u Kristianstadu postigao sedam pogodaka.

– Ako uzmem u obzir da sam posljednju utakmicu odigrao 31. travnja, moram biti prilično zadovoljan svojom izvedbom u Švedskoj. Ipak nisam igrao pet mjeseci. Opet, nisam zadovoljan jer nismo pobijedili. Bilo je tu i nekih mojih pogrešaka. Jedva čekam susret s Celjanima jer sam čuo da svi ljudi ovu utakmicu nazivaju balkanskim el classicom – rekao je Žarko Marković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije