Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROMETNO' NA OTOKU

Ovakva čistka nikad se nije dogodila u Premiershipu. Strahuje čak i Jürgen Klopp

Premier League - Manchester City v Liverpool
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/4
04.04.2023.
u 15:28

Svjestan sam činjenice da sjedim ovdje zbog prošlosti, a ne zbog onoga što smo napravili ove sezone, kazao je Klopp.

Brendan Rodgers i Graham Potter dobili su otkaze u nedjelju, što znači da je ove sezone otpušteno rekordnih 12 trenera Premierlige. U velikoj je opasnosti i Jürgen Klopp i učinak njegove momčadi u sljedećih će nekoliko utakmica biti pod posebnim povećalom. Redsi su u najslabijoj poziciji otkako je Klopp došao na kormilo momčadi. 

- Svjestan sam činjenice da sjedim ovdje zbog prošlosti, a ne zbog onoga što smo napravili ove sezone - kazao je Klopp.

Ovaj 55-godišnjak sedam je godina na Anfieldu, što ga čini trenerom s najdužim stažem u Premiershipu. 

Redsi su izgubili posljednje tri utakmice u svim natjecanjima i osmi su u ligi, poziciji na kojoj su završili u sezoni 2015.-2016. kada je Klopp preuzeo momčad.   

Soccer Football - Premier League - Manchester City v Liverpool - Etihad Stadium, Manchester, Britain - April 1, 2023 Manchester City's Riyad Mahrez in action with Liverpool's Jordan Henderson REUTERS/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. Photo: Carl Recine/REUTERS
Foto: Carl Recine/REUTERS

- Znam da sam još uvijek ovdje zbog onoga što se dogodilo u posljednjih nekoliko godina - ističe Nijemac.  

Liverpool zaostaje 30 bodova za vodećim Arsenalom, a 11 utakmica do kraja Kloppova momčad zaostaje osam bodova za mjestom u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

- Stvarno sam razočaran. Sada moramo pronaći izlaz i to je ono na čemu stalno radimo - zaključio je Klopp.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije