Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Osijeku samo bod protiv Intera, remi i u Vinkovcima

Osijek Inter HNL
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
14.03.2018.
u 17:28

Osijek je u 63. minuti ostao s igračem manje nakon drugog žutog kartona Milovića. Tražili su domaćini i nakon toga drugi gol, ali rezultat se više nije mijenjao.

Odigrane su dvije zaostale utakmice 23. kola HNL-a, a obje su završile identičnim rezultatom 1:1. Rudeš je tako stigao do boda u Vinkovcima kod Cibalije, a Inter u Gradskom vrtu kod Osijeka.

U Vinkovcima je Cibalia povela u 55. minuti preko Barišića, no samo šest minuta kasnije gosti su izjednačili preko  Budimira.

Do kraja utakmice obje momčadi tražile su tri boda, a najbolju priliku imali su domaćini u 89. minuti kada je Čondrić zaustavio udarac Barišića sa šest-sedam metara.

Pobjednika nije bilo ni u Osijeku, gdje su oba gola pala u prvih 11. minuta. Vukčević je pogodio u 10. minuti za vodstvo gostiju, no samo minutu kasnije Milović vraća stvari na početak.

Osijek je u 63. minuti ostao s igračem manje nakon drugog žutog kartona Milovića. Tražili su domaćini i nakon toga drugi gol, ali rezultat se više nije mijenjao.

Rezultati by SofaScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije