Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURILO

Je li ovo novi hrvatski dres? Gostujuća kombinacija iznenađuje

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
14.03.2018.
u 17:01

I dok će domaći dres i dalje biti obilježen crveno-bijelim kockicama, na gostujućem ćemo prvi put vidjeti crno-plavu kombinaciju

Hrvatska bi u SAD-u u prijateljskim utakmicama protiv Perua u Miamiju i Meksika u Dallasu trebala predstaviti i novi dres.

On je navodno već procurio, a kako bi trebao izgledati objavio je specijalizirani portal koji se bavi dresovima Todo Sobre Camisetas.

I dok će domaći dres i dalje biti obilježen crveno-bijelim kockicama, na gostujućem ćemo prvi put vidjeti crno-plavu kombinaciju.

Iz HNS-a se još uvijek nisu oglasili o novom dresu, pa pričekajmo kraj mjeseca i prijateljske utakmice da vidimo novi dres.

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
1/12

Vatreni će 23. ožujka na stadionu Hard Rock u Miamiju igrati protiv Perua, a četiri dana kasnije u Dallasu čeka ih Meksiko.

Sviđa li vam se novi dres reprezentacije?

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
..Marsijanac
17:42 14.03.2018.

Obje su odlicne.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
17:17 14.03.2018.

Braćo, sad je crno plava posle samo crna, loše nam se piše !

KT
komen_tar
18:00 14.03.2018.

Opet postajemo estonija, kao prije par godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije