Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ISPAD

Opet incident u Splitu: Nogometašu Hajduka uništili automobil

Said Ahmed Said
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
14.05.2018.
u 16:15

- Ako sam ja problem, ako nisam dovoljno dobar za Hajduk, to se može riješiti bez ikakvih problema - rekao je prijateljima.

Novi huliganski ispad, a meta je ponovno bio nogometaš Hajduka Said Ahmed Said.

Nakon sinoćnjeg remija protiv Osijeka njemu je na parkingu oštećen automobil. Mercedes A klase talijanskih registarskih pločica nepoznati počinitelj ili počinitelji oštetili su oštrim predmetom na više mjesta, izgrebali mu karoseriju te probušili sve četiri gume, piše 24sata.

Said Ahmed Said
1/13

- Ne znam zbog čega su mene uzeli na zub. Kad dobijem priliku na terenu dajem sve od sebe. Ako sam ja problem, ako nisam dovoljno dobar za Hajduk, to se može riješiti bez ikakvih problema - rekao je Said prijateljima.

Inače, nedavno su u centru Splita napadnuta petorica igrača Hajduka, a glavna meta i tada je navodno bio Said, no najgore je prošao Marko Futacs.

Komentara 9

CG
crna.guja10
16:39 14.05.2018.

Ovaj je još dobro prošao.....nekad,dok su bili titov klub, Dinamovcima su bacali aute u more!

NM
nemirno more
16:21 14.05.2018.

ulicari...vladari hajduka...ponovo na sceni

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:31 14.05.2018.

Opet vlasnici kluba pedagoški educiraju igrače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije