Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hrvoje Delač, Hina
Derbi na Poljudu

Remi Hajduka i Osijeka, Dinamo novi prvak Hrvatske!

Remi Hajduka i Osijeka, Dinamo novi prvak Hrvatske!
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
13.05.2018. u 20:56

Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su naslov prvaka, nakon što su Hajduk i Rijeka kiksali u susretima 35. kola Prve HNL.

Hajduk je na Poljudu odigrao 1-1 protiv Osijeka, dok je Rijeka još ranije u Vinkovcima odigrala 0-0 protiv Cibalije i više ne mogu dostići 'modre'.

Splićani su pred osam tisuća gledatelja na Poljudu poveli protiv Osijeka u 41. minuti nakon što je zabio Fran Tudor, dok su gosti sasvim zasluženo u nastavku susreta došli do izjednačenja. Gol vrijedan boda u 59. minuti postigao je Marić.

Dinamo prvak
1/6

Bez obzira na utakmice do kraja sezone Dinamo je osigurao 19. titulu, a u ponedjeljak će protiv Rudeša igrati za prestiž.

Dinamo vodi na ljestvici sa 70 bodova, Rijeka je druga s tri boda manje i lošijim međusobnim skorom, dok Hajduk ima četiri boda zaostatka. 

Do kraja sezone Dinamo ima još dvije utakmice, a Rijeka i Hajduk po jednu.

Komentara 38

DU
Deleted user
19:45 13.05.2018.

Zakaj je Osjeku poništen pogodak?????? Očekujemo Brbića da sazove izvanrednu presicu ....ta sudačka organizacija uf,uf....

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
20:03 13.05.2018.

Oće sad na rivu progiv hnsa, gol čist ko suza poništen Osijeku, utakmica bi otišla drugim tokom da je gol dosuđen , lopovi lopovi

DU
Deleted user
19:19 13.05.2018.

Ja bih čak volio da se girice nadaju do zadnjeg hehehe. Dinamo uz toliko problema uzima titulu hehehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije