Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pomolu rekordan transfer

OLMOst gotovo? Dinamo pregovara s jednim od najvećih europskih klubova

Dani Olmo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
05.07.2019.
u 09:24

Dobije li Dinamo toliki novac, ostvarit će rekordan transfer

Ako je točna informacija koju upravo donosi španjolski portal Mundo Deporte, Dinamov dragulj Dani Olmo mogao bi krenuti stopama Luke Modrića!

Prema spoznajama njihova novinara Pepa Eliasa, čelnik londonskoga kluba Daniel Levy kontaktirao je stare maksimirske znance i pokušava mladog španjolskog reprezentativca dovesti u Tottenham!

U nastavku navodi da je transfer blizu realizacije, dok bi odšteta glasila 25 milijuna eura. To otprilike jest iznos koji u Zagrebu traže, pa ako Dinamo doista toliko uspije uzeti na ime Olmove prodaje, bio bi to rekordan transfer aktualnog hrvatskog prvaka.

Dosad je najviše zaradio prodajom Marka Pjace u Juventus, kada je utržio 23 milijuna.

Ovog se ljeta pisalo da Olma žele Milan, Barcelona, Manchester United i Bayer Leverkusen, međutim ne bi čudilo da fantastičnog Španjolca putevi doista na kraju odvedu u London.

Levy poslovanje s Dinamom može pamtiti samo po dobrome, baš kao i Modrić koji je po odlasku iz Londona ostvario transfer u Real, a i činjenica je da prvi čovjek Tottenhama nakon dovršene izgradnje stadiona treneru Mauriciju Pochettinu pokušava obnoviti momčad nakon što su Spursi lani bez pojačanja dosegnuli finale Lige prvaka.

Prije nekoliko dana za 67 milijuna eura iz Lyona kupljen je sjajni veznjak Tanguy Ndombele, a informacije govore da Levy tu ne misli stati i da već sljedećih dana preko agenta Pinija Zahavija želi dovesti i odličnog argentinskog veznjaka Giovanija Lo Celsa. 

Budući da je u međuvremenu Christian Eriksen ponuđen Realu, to objašnjava potrebu londonskog kluba da osvježi vezni red.

Ključne riječi

Komentara 39

PA
pappmisi
09:50 05.07.2019.

Ispod 35 miliona ne dolazi u obzir !!!10 dati Zdravku Mamicu on ga je doveo verovao u njega i stvorio od njega igraca od 35 miliona !!!

BO
Bojnik
10:52 05.07.2019.

Za te novce moze ostati i u Dinamu.

Avatar petrolio
petrolio
10:25 05.07.2019.

ako cijena bude samo 25 milijuna eur za nedavno najboljeg igrača finala , onda je netko u džep stavio 10 milijuna, to je moje mišljenje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije