Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Oglasio se navijač kojeg su optužili da je obavio veliku nuždu na stadionu

Callum Mawson
Foto: Facebook
1/2
05.12.2017.
u 11:20

- Popio sam 12 piva, šest 'cidera', a pojeo sam i dvije čokoladice iz adventskog kalendara. Ne mogu se sjetiti jesam li obavio nuždu, ali znam da nisam - ispričao je navijač Sunderlanda.

Video navijača kako na Stadionu svijetla tijekom utakmice engleske 20. kola engleske druge lige (Championship) između Sunderlanda i Readinga (1:3) navodno obavlja veliku nuždu šokirao je otočku javnost. Tamošnji mediji još su cijeli slučaj uveličali navodima da su neki gledatelji povraćali nakon nesvakidašnjeg čina navijača.

Policija je potom potvrdila incident, no objavila je i kako mladić ipak nije obavio nuždu. 

A glavni akter ove priče zove se Callum Mawson. Riječ je o 17-godišnjaku koji je svoju stranu priče podijelio s medijima.

- Popio sam 12 piva, šest 'cidera', a pojeo sam i dvije čokoladice iz adventskog kalendara. Znam samo da sam došao do svog mjesta, a nakon toga samo se sjećam da sam sjedio u pritvoru na stadionu. Ne mogu se sjetiti jesam li obavio nuždu, ali znam da nisam - ispričao je navijač Sunderlanda koji je u pijanom stanju pomislio da se školjka nalazi na njegovu mjestu pa je skinuo hlače na zaprepaštenje svih oko njega.

- Žao mi je zbog svega. Čak je i Gary Lineker stavio objavu na Twitteru. Suspendiran sam u poduzeću u kojem sam vježbenik, a vjerojatno ću dobiti i otkaz. Nadam se samo da ću potom naći novi posao - kaže Callum i zaključuje:

- Stalno mi stižu uvredljive poruke. Ljudi misle da me nije briga, no zaista sam posramljen. Odsad neću stvarati probleme na stadionu i pazit ću što pijem, a samo se nadam da mi klub neće oduzeti godišnju ulaznicu.

 

 

Komentara 2

LA
lauda
13:10 05.12.2017.

aha....onda ok

Avatar Papatest
Papatest
19:59 05.12.2017.

Oglasio se na perfektnom hrvarskom jeziku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije