Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava

Nevjerojatna scena: Navijač s djetetom u naručju šakom udario vratara

Everton - Lyon
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.10.2017.
u 08:05

Dogodilo se to u trenutku kad je došlo do obračuna igrača na travnjaku nakon grubog prekršaja na vrataru Lyona.

Lyon je u trećem kolu Europske lige slavio na gostovanju kod Evertona (2:1), a utakmicu će posebno pamtiti vratar francuske momčadi - Anthony Lopes.

Na njega je naime, nasrnuo jedan navijač te ga udario šakom. Dogodilo se to u trenutku kad je došlo do obračuna igrača na travnjaku nakon grubog prekršaja na Lopesu. 

Budući da se sve odvijalo pored tribine s domaćim navijačima jedan od njih približio se Lopesu s djetetom u naručju te ga udario s leđa. To je razbjesnilo gostujuće igrače pa su krenuli u obračun, no zaustavila ih je policija.

Inače, Nikola Vlašić je odigrao cijeli susret za Everton.   

Na ljestvici skupine E vodi Atalanta sa sedam bodova, Lyon ima pet, Apollon dva, a Everton jedan bod.

Komentara 1

CH
CharlesBukowski
08:48 20.10.2017.

balkanci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije