Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu bilo do smijeha

VIDEO Nakon ovoga će razmisliti hoće li djevojku opet povesti na utakmicu

navijač
Foto: Twitter
26.09.2017.
u 10:00

Dok je njegova momčad igrala očajno i gubila djevojka mu je pričala nešto smiješno. Po izrazu lica nije mu bilo do smijeha...

Cracovia iz Krakówa loše je krenula u sezonu, nakon deset kola su na posljednjem mjestu u Prvoj lige. Navijači su ljutiti jer momčad već dva mjeseca nije pobijedila.

Samo oni najvjerniji ostali su uz najstariji poljski klub nadajući se kako će igračima napokon krenuti. Ali to su zasad samo želja. Momčad iz Krakówa tone sve dublje, a  rješenje krize još se ne nazire.

Nedavno je Cracovia ispala u kupu od Zagłębie Lubin (0:3), a kamere su ulovile zanimljiv trenutak na tribinama. Naime, jedan je navijač na utakmicu poveo djevojku i - požalio.

Dok je Cracovia igrala očajno i gubila djevojka mu je pričala nešto smiješno. Po izrazu lica nije mu bilo do smijeha, a sada će dobro razmisliti hoće li je drugi put povesti sa sobom na utakmicu...

Komentara 1

BI
bijelocrveni
10:30 26.09.2017.

Je li moguće da ovo čitamo po portalima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije