Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepresušna inspiracija

Od Explorera do Miley: Pogledajte kako na internetu ismijavaju OI krugove!

Ismijavanje s OI krugovima na društvenim mrežama
Foto: tumblr
1/6
11.02.2014.
u 17:00

Nakon lažne Audijeve reklame ("Kad su ti dovoljna samo četiri kruga") pojavile su se razne kombinacije ismijavanja neotvorenog petog olimpijskog kruga

Neotvaranje posljednjeg olimpijskog kruga na zimskim OI u Sočiju i dalje je nepresušan izvor za šale na društvenim mrežama. 

Nakon lažne Audijeve reklame ("Kad su ti dovoljna samo četiri kruga") pojavile su se razne kombinacije, od toga da je peti krug Internet Explorer pa do neizostavne Miley Cyrus koja sjedi na neotvorenoj petoj pahulji kao u svom spotu na kugli za rušenje. 

Dio fotomontaža pogledajte u priloženoj fotogaleriji koju je objavio BuzzFeed

Podsjetimo, na otvorenju OI počele su padati pahulje koje su se trebale rastvoriti i formirati pet olimpijskih krugova. No, otvorile su se samo četiri pahulje, dok je peta zakazala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije