Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chelsea ne odustaje

Očajnički pokušaj: Benayouna i 34 milijuna eura za Modrića

'Israeli Yossi Benayoun (C) vies with Georgian Levan Kobiashvili (L) during their Euro 2012 group F qualifying match on September 7, 2010 in Tbilisi. AFP PHOTO / DMITRY KOSTYUKOV'
'VANO SHLAMOV'
10.08.2011.
u 08:32

I prije nego što je Chelsea poslao treću službenu ponudu za Luku Modrića, koja bi trebala iznositi više od 30 milijuna funta, Tottenham ju je preko medija odbio.

– Nema šanse, premalo je to novca – poručio je židovski vlasnik Tottenhama Daniel Levy.

No, sa Stamford Bridgea još ne odustaju, već su odlučili ponuditi jednak novac (34 milijuna eura) plus veznjaka Yossija Benayouna, koji vrijedi oko sedam milijuna eura. Poznato je da je Harry Redknapp već više godina sklon Izraelcu, interesirao se za njega prošlog ljeta kada je napuštao Liverpool. Zato engleski novinari smatraju da bi ta ponuda napokon mogla slomiti Harryja Redknappa, jer zaradio bi veliki novac, te dobio nogometaša koji igra na istoj poziciji kao Modrić.

– Ne znam ništa o Modrićevu odlasku, znam samo da nam je predsjednik u svlačionici obećao da ga neće prodati – poručio je veznjak Spursa Rafael van der Vaart.

Protuusluga Villas-Boasa

Benayoun je već treći sjajan nogometaš kojeg su klubovi spremni žrtvovati zbog Modrića. Manchester United bio je spreman odreći se Berbatova, a Chelsea je prvo u sklopu transfera nudila napadača Didiera Drogbu.

Ta 34 milijuna eura od Modrićeva transfera Redknapp bi odmah ponudio za napadača Porta Hulka, koji, doduše, ima bizarnu odštetnu klauzulu od 95 milijuna eura. Navodno bi u realizaciji transfera trebao pomoći i bivši trener Porta, a sada Chelsea Villas-Boas.

Spursi su zainteresirani za još jednog igrača Porta, veznjaka Fredyja Guarina, koji košta oko 15 milijuna eura. Njegovim dolaskom još bi pale akcije Nike Kranjčara.

Uz mogući odlazak Modrića, velika briga Tottenhamovih igrača ovih dana su veliki neredi u Londonu, koji su najintenzivniji baš u četvrti gdje je njihov stadion.

Zabrinuti Van der Vaart

– Nije ugodno gledati što se događa. Srećom, supruga Sylvie i ja smo u drugom kvartu, gdje je zasad sigurno. Mislim da su male šanse da u subotu igramo utakmicu protiv Sunderlanda. Sigurnost nas i navijača ne bi smjela biti ni najmanje dovedena u pitanje – poručio je policiji Van der Vaart. 

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:58 10.08.2011.

Očajnički pokušaj Chelseaja: Benayounu dali novac da Modrića povede na pizzu i uči ga gosposkih manira i ponašanja..

KA
kajinx
14:31 10.08.2011.

Šta je ovo? EU Janez promjenio ime u BoštjanPenko.

Avatar pauk
pauk
17:47 10.08.2011.

evo sad smo na 42 miljona kaj se vi novinari mozete kontrolirati????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije