Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi incident

Novinar namignuo njegovoj djevojci, evo što mu je Maradona napravio

Maradona
Foto: Screenshot
10.08.2014.
u 13:39

'Mali zeleni' to baš i nije najbolje prihvatio pa je izašao iz automobila te se verbalno sukobio s dotičnim, a nakon 'bukvice' opalio mu je i šamar

Diego Maradona bio je kontroverzna osoba tijekom igračke karijere, a to se nastavilo i nakon nje. Svako malo nađe se u središtu incidenta, a ovoga puta došlo je čak i do fizičkog sukoba. Stradao je - novinar!

Naime, veliki Diego automobilom je išao u kazalište u rodnoj Argentini, a u pratnji su mu bili sin i djevojka Veronica Ojeda. Novinari su ih zaustavili i tražili izjave, a jedan od njih navodno je namignuo Maradoninoj ljepšoj polovici.

'Mali zeleni' to baš i nije najbolje prihvatio pa je izašao iz automobila te se verbalno sukobio s dotičnim, a nakon 'bukvice' opalio mu je i šamar.

Time je Maradona dao do znanja da s njim nema šale, pogotovo ako je djevojka u pitanju...

>>Maradona ovim pogotkom pokazao da u njemu i dalje ima čarolije

Komentara 2

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
16:59 10.08.2014.

hahaha...mogao je novinar i gore proći, kad se Diego našmrće bijelog praha nitko ga ne može zaustaviti

DI
dinamojavolim
20:50 10.08.2014.

haha uopce nije urokan:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije