Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK BROJ ZARAŽENIH

Novi problemi s koronavirusom, odgođena utakmica Aston Ville i Evertona

Premier League - West Ham United v Aston Villa
NEIL HALL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.01.2021.
u 16:55

Trening centar Aston Ville i dalje je zatvoren zbog koronavirusa.

Utakmica Engleske lige između Aston Ville i Evertona koja se trebala odigrati u nedjelju, odgođena je zbog velikog broja zaraženih koronavirusom u ekipi iz Birminghama.

Znatan broj igrača Aston Ville je u izolaciji i vodstvo lige je prihvatlo njihov zahtjev za odgodom.

Trening centar Aston Ville i dalje je zatvoren zbog koronavirusa.

Aston Villa ima već tri utakmice manje u prvenstvu, a klub iz Birminghama već je bio prisiljen postaviti B i omladinsku momčad u  utakmici FA kupa protiv Liverpoola prošlog tjedna nakon potvrde da je devet igrača i pet članova osoblje imalo pozitivan test. 

Velika Britanija se bori s rastućom epidemijom, a u srijedu je zabilježen novi rekordni broj smrtnih slučajeva, 1.564 u 24 sata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije