Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNIK 'RAZVALIO' PRIČU

Čovjek kojem se divi cijeli svijet prevario suprugu s prelijepom novinarkom?!

Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
1/26
14.01.2021.
u 14:06

Leotta i Ibrahimović prije nekoliko mjeseci su zajedno snimali reklame, talijanski su mediji već i tada nagađali da se između njih nešto zbiva, ali nitko to nije uspio dokazati

Samo dan nakon što su talijanski mediji objavili da se Diletta Leotta upustila u vezu sa zanosnim turskim glumcem Canom Yamanom, tjednik Oggi tvrdi da je nedavno noć provela uz sasvim drugog muškarca, uz Zlatana Ibrahimovića!

List tvrdi da je uz Šveđanina slavila novu godinu, da je nogometaša na kućnom pragu dočekala oko 21:20 sati, te da je ugasila sva svjetla dvadesetak minuta iza ponoći.

- Do jutra se više nisu palila - kazao je neimenovani izvor tom listu, čime su samo dodatno podgrijana nagađanja da jedna od najljepših novinarki svijeta i napadač AC Milana ipak imaju nešto intimno.

Leotta i Ibrahimović prije nekoliko mjeseci su zajedno snimali reklame, talijanski su mediji već i tada nagađali da se između njih nešto zbiva, ali nitko to nije uspio dokazati.

Međutim, ako je točna informacije da su zajedno čekali da uđu u 2021. godinu, ponajbolji nogometaš svih vremena imat će štošta za objasniti svojoj nevjenčanoj supruzi Helena Seger.

Ibrahimović i 11 godina starija Seger u dugogodišnjoj su vezi, imaju dvoje djece, a ona ga je dosad često pratila s nogometnih tribina gdje god da je nastupao.  

Diletta Leotta donedavno je bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom, a je li uspjela razoriti vezu jednog od najpopularnijih ljudi svijeta (Ibrahimović ima preko 46 milijuna pratitelja na Instagramu), očito ćemo vrlo brzo doznati.

Komentara 11

DU
Deleted user
15:50 14.01.2021.

Čovjek kojem se divi cijeli svijet...ova je dobra, mislim da ste ovaj put nadmašili i sami sebe, hehehe!

DU
Deleted user
15:58 14.01.2021.

ček dok se ispostavi da je trudna,neće mu ostat ni cent

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
03:32 15.01.2021.

I tata bi sine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije