Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA SENZACIJA

Nova sportska zvijezda dolazi u Istru, za njega je to posebno mjesto. "Imamo privilegij"

Instagram/Carlos Alcaraz
13.05.2022.
u 18:42

Imamo privilegij biti dio njegove bajke i ponovno ga ugostiti u Umagu – ističe direktor turnira Tomislav Poljak

Za njega Belgijka Justine Henin kaže da je kompletniji igrač od Rogera Federera, Rafe Nadala i Novaka Đokovića, a sada je 19-godišnji Španjolac Carlos Alcaraz o kojemu je riječ, potvrdio da će se krajem srpnja vratiti u Umag i braniti naslov na našem jedinom ATP turniru Plava Laguna Croatia Openu. Trenutačno šesti igrač svijeta, koji je u Madridu osvojio svoj drugi naslov na prestižnim turnirima iz kategorije Masters 1000, trebao bi biti najveća zvijezda novog izdanja umaškog turnira od 22. do 31. srpnja.

Mladić iz Murcije započeo je svoj meteorski uspon baš lanjskim naslovom u Umagu. Nakon osvajanja premijernog trofeja te kasnijeg slavlja na završnom Mastersu mladih u Milanu Alcaraz je 2022. došao do četiri velika naslova. Osim Madrida, u kojem je postao prvi tenisač u povijesti koji je na istom turniru na zemlji svladao i Nadala i Đokovića, Španjolac je slavio i na Mastersu 1000 u Miamiju te na turnirima u Riju i Barceloni. Time je u 2022. skupio 3460 bodova, samo 70 manje od vodećeg Nadala.

– Potvrda Carlosova povratka nagrada je za višegodišnji rad ljudi koji vode Plava Laguna Croatia Open Umag. Alcaraza smo prepoznali kao 15-godišnjaka i ponudili njegovu timu predvođenim Juanom Carlosom Ferrerom pozivnicu za kvalifikacije 2019. te višegodišnju suradnju. Upravo zato imamo privilegij biti dio njegove bajke i ponovno ga ugostiti u Umagu – ističe direktor turnira Tomislav Poljak.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije