Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU LAKO

Nadal otkrio koliko se muči s ozljedama: Svakodnevni treninzi za mene su izazov

13.05.2022.
u 14:11

- Prva stvar koja mi treba je da me ne boli dok treniram. Istina je da ću na Roland Garrosu imati sa sobom svog liječnika. To ponekad pomaže.

Španjolski tenisač Rafael Nadal je, nakon jučerašnjeg poraza u osmini finala Masters turnira u Rimu od Kanađanina Denisa Shapovalova, izjavio da je svakodnevni trening za njega izazov i da će na drugi grand slam turnir sezone Roland Garros sa sobom voditi liječnika.

Nadal, koji se nedavno borio s ozljedom rebara, imao je velikih problema u meču protiv Shapovalova kojeg je Kanađanin dobio sa 1-6, 7-5, 6-2.

- Opet me je jako boljelo stopalo. Ja sam sportaš koji živi s ozljedom, nije to ništa novo. To je nešto što je tu - rekao je novinarima desetorostruki osvajač Rima.

- Nažalost, moj dan po dan je težak, iskreno. Čak i ovako, jako se trudim i može biti frustrirajuće što mnogo dana ne mogu vježbati na pravi način.

Nadal je propustio veći dio protekle sezone zbog problema sa stopalom i onda se vratio i osvojio  Australian Open u siječnju kao i turnir u Acapulco.

- Prva stvar koja mi treba je da me ne boli dok treniram. Istina je da ću na Roland Garrosu imati sa sobom svog liječnika. To ponekad pomaže - završio je Nadal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije