Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atletico zaustavljen

Niko Kovač u Madridu tješio razočaranog Mandžukića

Mario Mandzukic
Foto: Reuters/Sergio Perez Livepic
23.04.2015.
u 13:40

- Ove stvari nisu trebale izaći u javnost, nego ostati između nas. Pustimo da slučaj utihne i možemo se samo nadati da će uskoro Luka biti spreman - kazao je Niko Kovač

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač potegnuo je do Madrida iz prve ruke saznati kakvo je zdravstveno stanje njegove prve violine Modrića, ali i utješiti razočaranoga Mandžukića nakon ispadanja od Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka. Tko zna hoće li se Niko u Madridu sresti i s Realovim trenerom Ancelottijem i raščistiti - tko je previše opteretio nespremnoga Luku?

- Ove stvari nisu trebale izaći u javnost, nego ostati između nas. Pustimo da slučaj utihne i možemo se samo nadati da će uskoro Luka biti spreman - kazao je Niko Kovač, ne želeći dolijevati ulje na vatru u odnosima Real Madrida i HNS-a.

Ramos glumio Luku

Umjesto Nike Kovača, s Ancelottijem je sinoć, dok se ukazivala pomoć Varaneu, prijateljski proćaskao Mandžo. Po završetku utakmice sportski je stisnuo desnicu velikome treneru...

Zanimljivost u igri Real Madrida bila je uloga Sergija Ramosa postavljenoga u sredinu terena. I taj je stoper, glumeći Luku Modrića, odigrao čak 71 pas u ovoj utakmici, najviše od svih aktera.

- Javier Hernandez bio je fantastičan! Zaslužio je taj pogodak. Nije igrao puno ove sezone, ali kad god ga trebam, on je spreman. To je pravi profesionalac - kazao je Realov trener Carlo Ancelotti.

Graščić presudio

Nadovezao se novi Realov meksički heroj. Sredinom 80-tih bio je to zubar Hugo Sanchez, a sada je to Chicharito (u prijevodu: Graščić).

- Hvala Ronaldu na sjajnom dodavanju! Pobijediti Atletico Madrid, tako se postaje europski prvak! - kazao je ozareni Hernandez posvetivši ovaj pogodak svojoj obitelji.

Na žalost, uz Mandžukića, od Lige prvaka sinoć se oprostio i drugi Hrvat, najbolji vratar ovoga natjecanja ove sezone. Danijel Subašić, lider Monaca, u deset utakmica ove sezone u Ligi prvaka primio je pet pogodaka. Juventus je bio prejak za momčad iz Kneževine i nije imao većih teškoća obraniti prednost iz prve utakmice...

>> Real s igračem više probio bunker Atletica, Hernandez zabio za polufinale

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije