Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD DONOSI DETALJE

Nijemci tvrde da Brekalo nije među vatrenima zbog sukoba s Modrićem! Sve počelo na jednoj večeri...

Hrbatski reprezentativci odradili trening u Omišu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
21.08.2021.
u 19:48

"Tijekom reprezentativnog okupljanja u ožujku 2021. godine došlo je do sukoba između Josipa Brekala i Luke Modrića. Incident se dogodio u hotelu tijekom večere kada je Brekalo odbio poštovati hijerarhiju u rasporedu sjedenja za stolom", navodi Bild

Hrvatska reprezentacija za mene je svetinja i moja druga obitelj, poručio je to u objavi na Instagramu Josip Brekalo koji se nije našao na reprezentativnom popisu izbornika Zlatka Dalića za utakmice u rujnu.

Brekalo je prije nekoliko dana obratio javnosti te poručio da nije neposlušnik, a da pitanje zašto nije pozvan u reprezentaciju nije za njega.

No, njemački Bild piše nešto sasvim drugo. Navodi da se Brekalo sukobio s kapetanom Lukom Modrićem i nije poštivao hijerarhiju u reprezentaciji.

"Tijekom reprezentativnog okupljanja u ožujku 2021. godine došlo je do sukoba između Josipa Brekala i Luke Modrića. Incident se dogodio u hotelu tijekom večere kada je Brekalo odbio poštovati hijerarhiju u rasporedu sjedenja za stolom", navodi Bild i dodaje:

"Modrić ga je nakon toga ohrabrivao na treningu. Brekalov najveći problem u svemu je nekonzistentnost. Stalno mijenja ljude koji ga savjetuju oko njegove karijere, ali svi znaju da se ipak sve pita njegovog oca Antu."

>> Hrvatski nogomet pod povećalom: Razgovarali smo s Josipom Šimunićem, Nenadom Črnkom i Ilijom Lončarevićem

Ključne riječi

Komentara 12

ON
ON
23:23 21.08.2021.

Breoxs ...ako je ovo istina,a lako bi mogla biti,jer prica o neslaganju stare i mlade klike u repki onda nam se nepise dobro u ovim nadolazecim kvali tekmama.Ovo se nije smjelo desiti,a ako se i desilo trebalo je rijesiti,a repove duboko zakopati.

DM
drago.miota
05:55 22.08.2021.

daj se-ite problem je Dalič i dok on ne ode nema sloge ni rezultata upamtite da ob nije zaslzžan za Rusiju to dokazuje sve poslije samo slijepac to nevidi!!!

BR
Breoxs
23:10 21.08.2021.

Brekalo ne poštuje Modića zbog amnezije. Jednom prigodom, u ožujku 2021., Brekalo je došao prvi za stol i sjeo, a Modrić je počeo pametovat. U sukob se uključio i Lovren koji je Brekala uhvati za kosu. Međutim Brkalo mu nije usta dužan. To je čitava priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije