Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČKA SLAGALICA

Dinamo ostao bez obrane, po pojačanje do 2,5 milijuna eura ide se do Danske?

21.08.2021.
u 08:00

– Imamo problema s kadrom. Neće nam biti lako, ali i to je izazov za cijeli stožer, treba pronaći nove mogućnosti.

U ozbiljnim problemima je Dinamo pred današnju utakmicu s Lokomotivom, pa i za onu koja slijedi u srijedu kada igra uzvratni susret protiv Sheriffa.

– Imamo problema s kadrom. Neće nam biti lako, ali i to je izazov za cijeli stožer, treba pronaći nove mogućnosti, ili u promjeni sustava igre ili u promjeni uloga nekih igrača. Izvan kadra su nam petorica od osmorice u obrani. Štefulj, Lauritsen, Šutalo, Perić... Sve ćemo učiniti da taj peti, Moharrami, ipak zaigra, ili od početka ili bar dio utakmice. I dalje izostaje Ademi, a njegov izostanak je teško nadoknadiv hendikep. Tolić je uključen u trening, ali još nije na raspolaganju ovu utakmicu – rekao je trener Dinama Damir Krznar.

Plavi su u potrazi za jednim, ako ne i dva stopera. Neki koji su im bili na “radaru” otpali su jer su se i oni ozlijedili, a plavima stoper treba odmah. Navodno su plavi sad zainteresirani za kapetana danskog Midtjyllanda Erika Sviatchenka. Skup je, k tome su Danci odbili ponudu od 2,5 milijuna eura, ali možda se kraju ipak dogovore. Riječ je o 185 centimetara visokom stoperu, povremenom reprezentativcu Danske koji je, iako ima ukrajinsko porijeklo, i rođen u Danskoj, a igrao je i za Celtic.

Komentara 1

SE
serafin002
09:40 21.08.2021.

Sada je konačno vrijeme da se i izbriše sramotno komunističko ime dinamo koje je nametnuto hrvatskom klubu u najgorem zločinačkom režimu Europe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije