Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

New York Rangersi i New York Islandersi uspješni u nastupima

New York Rangers
Reuters/PIXSELL
09.03.2016.
u 09:12

Boston Bruinsi su sa 1-0 u produžetku pobijedili Tampa Bay Lightening, a pobjednički gol zabio je Brad Marchand. To mu je 34. gol ove sezone. Boston je izjednačen s Tampoma Bayem na prvom mjestu Atlantske divizije sa 83 boda.

New York Rangers su sinoć sa 4-2 pobijedili Buffalo Sabres a za pobjedu je najzaslužniji vratar Antti Raanta koji je imao 34 obrane.  

Mats Zuccarello je zabio gol i upisao asietenciju za Rangerse koji su vodili sa 3-0 u drugoj trećini prije nego su Sabres zabili do kraja tog dijela utakmice dva gola i pokušali promijeniti rezultat u zadnjoj trećini. Raanta je u zadnjoj trećini imao 19 obrana. Zuccarello je assitirao kod pogotka Dericka Brassarda u prvoj trećini i zabio je nešto manje od pet minuta nakon početa druge trećine za vodstvo od 2-0.To je bio Brassardov 24. gol ove sezone i Zuccarelov 22.  Rangersi su poveli sa 3-0 pogotkom Jespera Fasta. Zuccarello je također asistirao i kod četvrtog gola za Rangerse kojeg je u zadnjoj trećini zabio J.T. Miller. Strijelci za Buffalo bili su Sam Reinhart i Johan Larsson. 

New York Islandersi su sa 2-1 pobijedili Pittsburgh Penguinse, a odlučujući gol zabio je Anders Lee. New York (37-20-7) sada ima četiri pobjede u nizu i ima pet bodova prednosti ispred Penguinsa u borbi za treće mjesto Metropolitanske divizije. Islandersi su tri boda iza drugoplasiranih New York Rangersa. Gol za Islanderse zabio je i John Tavares, a vratar Jaroslav Halak je upisao 31 obranu prije nego je napustio led zbog ozljede nešto manje od pet minuta do kraja.

Njegova zamjena Thomas Greiss je zaustavio zadnja tri udarca Penguinsa. Strijelac za Penguinse bio je Kris Letang, a vratar Marc Andre Fleury je obranio 25 udaraca. 

Boston Bruinsi su sa 1-0 u produžetku pobijedili Tampa Bay Lightening, a pobjednički gol zabio je Brad Marchand. To mu je 34. gol ove sezone. Boston je izjednačen s Tampoma Bayem na prvom mjestu Atlantske divizije sa 83 boda.

REZULTATI:

Buffalo Sabres - New York Rangers         2-4
Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings 5-3
Montreal Canadiens - Dallas Stars         4-3 (produžetak) 
Winnipeg Jets - Nashville Predators       2-4
Carolina Hurricanes - Ottawa Senators     4-3 (kaznani udarci)
New York Islanders - Pittsburgh Penguins  2-1
Tampa Bay Lightning - Boston Bruins       0-1 (produžetak)
Edmonton Oilers - San Jose Sharks         0-3

>> Sjajni Crawford donio pobjedu Chicagu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije