Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska košarka

Neke su se igračice igrale skrivača

'25.04.2012., Trnsko, Zagreb - A1 zenska liga, doigravanje poluzavrsnice izmedju ZKK Novi Zagreb - ZKK Jolly JBS. Mirna Mazic, Klaudia Perisa. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
26.04.2012.
u 22:20

- Bila sam spremna na sve pa i na šaketanje - rekla je Antonija Mišura

Košarkašice Novog Zagreba nisu uspjele ući u drugi finale ove sezone. Nakon što su igrale i izgubile finale kupa od Gospića, nisu se uspjele plasirati u finale doigravanja. U trećoj, odlučujućoj utakmici polufinala izgubile su na svom parketu od šibenskog Jollyja (50:69). Još je sve dobro izgledalo nakon prve četvrtine (21:13), solidno do poluvremena (33:33), a onda potpuni raspad u nastavku utakmice.

Gdje su nestale \"lupice\"

Luca Ivanković i Antonija Mišura poigravale su se s \"lupicama\". Marina Mazić i Gordana Bedalov bile su jedine raspoložene kod domaćih, ali su jako puno promašivale. Ostale? Igrale su se skrivača. Monika Bosilj, junakinja prve utakmice, dobro je samo skakala. Sve ostalo radila je krivo. Emanuela Salopek više je vodila računa kako izudarati Mišuru nego što je gledala prema košu. Na kraju se uspjela počupati s Mišurom i da nije bilo brze reakcije sudaca gledali bismo pravi šakački obračun.

- Bila sam spremna na sve pa i na šaketanje - rekla je Antonija Mišura, najljepša sportašica posljednjih Mediteranskih igara.

Nedodirljivi Gospić

Nakon utakmice su se te dvije igračice izgrlile i priznale da je sve to bilo u žaru borbe.

U sivilo se uklopila i Ana Čačić. Ivona Matić nije mogla pomoći zbog ozljede, a trener Vladimir Ivanković kao da se nije usudio koristiti više igračica s klupe.

Uoči sezone Novi Zagreb odustao je od inozemki i s domaćim igračicama došao je do vrha u domaćim okvirima. Ovaj sastav ima budućnost, to je sigurno, samo će trebati nekoliko pojačanja, želi li se približiti zasad nedodirljivim Gospićankama.

Ključne riječi

Komentara 1

99
99999
07:12 27.04.2012.

eee je*emti brzu reakciju sudaca... i kamere koje nisu bile na utakmici :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije