Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA SERIE A

Nekad najskuplji igrač svijeta bio je žrtva nasilja: 'Žena me ozbiljno tukla, uništila je moj Porsche'

Christian Vieri
23.11.2023.
u 10:44

2003. godine bio je najbolji strijelac Serie A, isto to je napravio dok je nastupao za madridski Atletico u La Ligi 1997. godine, a nastupao je i za Juventus s kojim je osvojio Scudetto, a jedno vrijeme bio je u ljutom rivalu Milanu

Christian Vieri ostat će zapamćen kao istinska nogometna legenda koja je žarila i palila nogometnim travnjacima diljem Italije i Europe. Igravši za Inter zabio je preko 100 pogodaka, jedno vrijeme igrao je u tandemu s brazilskim Ronaldom, a 1999. godine stigao je na San Siro za 45 milijuna eura iz Lazija, čime je bio najskuplji nogometaš svijeta. 

GALERIJA Ivica Zubac zakucao preko gorostasa od 225 cm, komentatori su vrištali

1/9

2003. godine bio je najbolji strijelac Serie A, isto to je napravio dok je nastupao za madridski Atletico u La Ligi 1997. godine, a nastupao je i za Juventus s kojim je osvojio Scudetto, a jedno vrijeme bio je u ljutom rivalu Milanu. Osim svojih nogometnih vještina, Vieri je na 'čizmi' bio poznat i kao veliki zavodnik. 

Poznato je da je često mijenjao partnerice, jedna od najpoznatijih bila je manekenka Elizabeth Canalis koja se bavila i kickboxingom, a priznala je da ju je često varao. 

VEZANI ČLANCI:

- On je vrlo vesela osoba i vrlo osjetljiv na ženski šarm. Varao me cijelo vrijeme, ali to nije dobro skrivao. Mislim da sam to uvijek, ili gotovo uvijek, otkrivala. Istini za volju, dobio je nekoliko šamara nakon čega sam ga ostavila - rekla je Canalis. 

- Ozbiljno me tukla kad sam je naljutio. Toliko sam je naljutio da je ključem uništila moj novi Porsche - rekao je u intervjuu Vieri i tako priznao da je bio žrtva fizičkog nasilja. 

Komentara 5

NE
Nemanadimak
14:11 23.11.2023.

Pa ti udri natrag ako smijes :) Znaju one kako ih neces tuci pa onda rade sta hoce. Nazalost nije dobro ali zensko nasilje se tolerira i ajde udari ti zensku ako te je prevarila a obrnuto je normalno. Nije dobro i zakon bi trebao biti jednak za sve.

BU
burza
12:10 23.11.2023.

Ma nemoguce one su uvjek zrtve

ČV
čača vrati se
12:22 23.11.2023.

i jovanka je jožu mlatila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije