Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAPALIO' DRUŠTVENE MREŽE

Ne prestaju pristizati hvalospjevi na račun Modrića: Nikakav Xavi ni Iniesta. Luka je najveći

FRA, UEFA CL, FC Liverpool vs Real Madrid
Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
1/4
22.02.2023.
u 08:19

Usporedbe sa Zidaneom i dvojcem iz Barcelone u raspravama o tome tko je najbolji veznjak svih vremena za neke navijače više nemaju ni smisla. Na Twitteru su se naklonili kapetanu vatrenih koji je protiv Liverpoola pokazao koliko je važan svijetu nogometa.

U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Real Madrid je sinoć na Anfieldu deklasirao Liverpool s 5-2. "Redsi" i "Kraljevski klub" na Anfieldu su u reprizi lanjskog finala Lige prvaka odigrali fantastičnu utakmicu s čak sedam golova i nizom prilika na obje strane. "Redsi" su poveli 2-0, no europski prvak u nastavku susreta preokrenuo je rezultat postigavši čak pet golova. Real je time postao prvi klub u povijesti koji je zabio pet golova Liverpoolu u nekoj europskoj utakmici na Anfieldu.

Usprkos tome što zbog godina više nije prvotimac Reala iz tjedna u tjedan, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (37) krenuo je od prve minute i ponovno je bio jedan od najboljih igrača na terenu. Upisao je i asistenciju za treći Realov pogodak te započeo akciju kod posljednjeg, petog pogotka španjolskog sastava. Nahvalili su ga trener Carlo Ancelotti, Hrvatski nogometni savez, različite španjolske novine... Pohvale neprestano pristižu i s društvenih mreža.

Tko je najveći vezni igrač svih vremena jedna je od debata koja je postala aktivnija posljednjih godina, nakon Modrićevih bezvremenskih nastupa. Obično ga se ovdje kroz rasprave svrstava uz Zinedinea Zidanea, Andresa Iniestu i Xavija, a navijači Barcelone, jasno, stoje uz svoje dvije legende. No, vatreni veteran sve više ljubitelja nogometa pridobiva na svoju stranu i za njih je danas najbolji u povijesti. 

"Luka Modrić napustio je Spurse u dobi od 27 godina bez osvojenog trofeja samo da bi (u Realu) osvojio 23 velika trofeja, Ballon d'Or, vodio Hrvatsku do povijesnih završnica Svjetskog prvenstva i još uvijek nastupa na najvećoj pozornici u dobi od 37 godina. On je velikan", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Navijači koji žive u prošlosti moraju prihvatiti da je Luka Modrić najbolji vezni igrač ikada. Nije to ni Xavi ni Iniesta, nije ni Zidane. Modrić je nešto sasvim drugo", usporedio je legende drugi navijač.

"Postoje ljudi koji i dalje misle da su Xavi i Iniesta bili bolji od Modrića", pokažite malo poštovanja.

"Što to Modrić radi? Ne treba više govoriti o njegovim godinama. On nije stvaran", nastavili su se komentari.

 

Komentara 5

MA
Makbe
11:09 22.02.2023.

Najbolji! Čovjek, nogometaš, duša...Ponos Hrvatske, Reala itd.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:28 22.02.2023.

El grande Luka!

KA
karijes
23:43 22.02.2023.

Luka je svjetska legenda nogometa, velikan u svakom pogledu na ponos hrvatskog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije