Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA UTAKMICA

Gerrard i Shearer nahvalili Modrića: 'On je briljantan'

Champions League - Round of 16 First Leg - Liverpool v Real Madrid
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/5
21.02.2023.
u 23:44

"Ovdje govorimo o istinskoj veličini. Modrić i Benzema, na primjer, djeluju na potpuno drugačijoj razini od većine igrača," kazao je Gerrard u razgovoru za BT Sport.

Bivši kapetan Liverpoola Steven Gerrard bio je prepun pohvala na igru kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića i francuskog napadača Karima Benzeme u Realovoj 5-2 pobjedi na Anfieldu protiv Liverpoola. Real je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na Anfieldu deklasirao Liverpool sa 5-2, premda je domaćin vodio sa 2-0.

Karim Benzema je zabio dva gola, dok je Modrić asistirao za treći gol, te započeo akciju kod posljednjeg, petog pogotka španjolskog sastava.

"Ovdje govorimo o istinskoj veličini. Modrić i Benzema, na primjer, djeluju na potpuno drugačijoj razini od većine igrača," kazao je Gerrard u razgovoru za BT Sport.

Pohvale na Modrićevu igri izrekao je i legendarni engleski napadač Alan Shearer.

"Gledali ste svjetsku klasu, kako vjerovati u svoje sposobnosti i držati se taktike koju vam je dao menadžer. Pomaže kada imate briljantnost Viniciusa Jr. i Luke Modrića i znanje Karima Benzeme, u kombinaciji s mladošću Eduarda Camavinge. Riječ je o ekipi Real Madrida koja ima iskustvo na najvišoj razini i večeras je žestoko kaznila Liverpool," poručio je Sherer za BBC Radio 5.

Bivši igrač Liverpoola i Real Madrida Steve McManaman smatra kako je ovo bila "horor predstava Redsa".

"Primiti pet golova na Anfieldu. Pet golova, na Anfieldu, a vodili su 2-0. Igrači Liverpoola se moraju osvrnuti unatrag i pogledati pogreške kod svojih golova," kazao je McManaman koji je za "Redse" igrao devet, a za "Kraljevski klub" četiri godine.

>> Pogledajte razgovor s Janom Koščak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije