Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CEDEVITA kod MZT-a

Nazor: Karlo je pokazao da ima ono nešto...

Cedevita Cibona
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.03.2018.
u 08:58

– Mornar je četvrtoplasirana momčad ABA lige i sigurno će biti jako motivirani da nam na našem parketu uzvrate za našu pobjedu u Baru – kazao je Domagoj Bošnjak i prepustio riječ svom treneru Anti Nazoru.

Nakon kvalifikacijskih trauma nacionalne nam vrste, ovog vikenda nastavljaju se natjecanja u regionalnoj i domaćoj ligi košarkaša. Još u srijedu prva je na parket izašla Cedevita lako se obračunavši s Kaštelima (89:56), a već danas cedevitaše čeka novo gostovanje. Ovaj put riječ je o skopskom nastupu u ABA ligi kod MZT-a (17 sati) gdje će Zagrepčani pokušati izboriti svoju 16. pobjedu koja im neće donijeti željeno drugo mjesto i prednost domaćeg terena protiv Budućnosti ako isti rival u posljednja dva kola ne izgubi obje utakmice (Partizan, FMP).

Zadar u ponedjeljak dočekuje Megu (21 sat), a u jednako neprirodnom terminu Cibona u nedjelju dočekuje crnogorski Mornar (21).

Mornar je četvrtoplasirana momčad ABA lige i sigurno će biti jako motivirani da nam na našem parketu uzvrate za našu pobjedu u Baru – kazao je Domagoj Bošnjak i prepustio riječ svom treneru Anti Nazoru.

– Bit će nam to posljednja utakmica na našem terenu u ABA ligi i priželjkujem da to odradimo na najbolji način. Osim toga, zašto ne završiti sa što boljim plasmanom, jer nas u posljednjem kolu čeka gostovanje kod Zvezde. Kazao je Nazor ponešto i o reprezentativnom bljesku svog razigravača Karla Uljarevića (19).

 Veliki je to dobitak jer dečko je pokazao da nema straha, da ima ono nešto između prepona što neki drugi u reprezentativnom dresu nisu pokazali. No košarka nije sport bljeska, nego kontinuiteta i konstantan rad jedino je jamstvo da će se talent i etablirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije